CT\'li Trio - Smart Meter Aksesuar
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
CT’li Trio - Smart Meter Aksesuar

Dünyanın Her Noktasından İzleme: Wi-Fi bağlantınız olduğu sürece, TommaTech sisteminizi dünyanın herhangi bir yerinden uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu sistem sayesinde mevcut üretiminizi izleyebilir, ne kadar tasarruf ettiğinizi görebilir ve hatta kaç ağacı kurtardığınızı bile inceleyebilirsiniz.

Pil Yönetimi: TommaTech-Portal’ı kullanarak pilinizin durumunu kontrol edin. Canlı verileri görüntüleyin ve raporlama araçları ile geçmiş performans verilerini analiz edin.

Kolay Erişim: TommaTech-Portal’a mobil uygulama veya web tarayıcısı üzerinden kolayca erişebilirsiniz. Uygulamayı iOS ve Android Market’ten indirebilirsiniz.

E-posta ile Raporlar: TommaTech-Portal, sistem durumunuzla ilgili ayrıntılı raporları e-posta adresinize gönderir. Akıllı bulut sistemi, herhangi bir arızayı algılar ve ilgili ayrıntılı raporu belirttiğiniz e-posta adresine iletir.

Geniş Sıcaklık Aralığında Çalışma: Bu aksesuar, geniş bir sıcaklık aralığında sorunsuz çalışarak her türlü çevre koşuluna uyum sağlar.

Küçük ve Hafif Tasarım: Kompakt ve hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabilir ve kurulabilir.

Uzaktan İzleme: Uzaktan izleme özelliği ile sisteminizi her zaman ve her yerden kontrol edebilirsiniz.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.