Parça Etli Tavuklu Ve Ciğerli Konserve Yetişkin Kedi Maması 24 X 85 G
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
.uni-content { font-family: Arial; font-size: 15px; color: #202020; padding: 25px; } .uni-content p { font-size: 15px; line-height: 24px; padding-bottom: 25px; font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; } .uni-content p:last-child { padding-bottom: 0; } .uni-content a { color: #06c; font-size: 15px; } .uni-content figure { background: none; border: 0; border-radius: 0; margin: 0; padding: 0; } .uni-content figure img { max-width: 100% !important; height: auto !important; } .uni-title { font-family: arial; font-size: 28px; margin-bottom: 5px; } .uni-content .sub-title { font-size: 20px; margin: 0 0 15px 0; } .uni-content .item { display: inline-block; margin: 25px 0; overflow: hidden; position: relative; width: 100%; } .uni-content .item.left figure { float: left; margin-right: 25px; margin-bottom: 25px; } .uni-content .item.right figure { float: right; margin-left: 40px; margin-bottom: 25px; } Ürün Detayları Gourmet Gold Parça Etli ve Soslu Tavuklu & Ciğerli Konserve Yetişkin Kedi Maması 24 x 85 G Kimyasal Koruyucu Yok Mama içinde kimyasal koruyucu yok, kedi sağlığı için zararlı maddeler yok. Mama tamamen doğal içeriklerden üretilmiştir. Mama içeriğinin doğal ve besleyici olması sayesinde kediler sağlıklı kalırlar. Beslenme Sanatı Gourmet Gold’dan Sorulur Kedileri zengin besin içerikleriyle buluşturan marka içinde parça et ve soslu tavuk bulunuyor. İştah problemi olan kediler bile bu mamayı yedikleri zaman iştahları açılır. Hassas Sindirim Sistemine Sahip Kedilere Özel Kedinizin sindirim sisteminin hassas olması önemli değil. Gourmet Gold, hassas sindirim sistemine özel içerikler kullandığından kedinizde asla sindirim sorunları olmuyor. Bağışıklığı Güçlü Kediler Gourmet Gold ile kedilerin bağışıklık sistemi güçlenir. Kediniz hastalıklara yakalanmadan güzel bir yetişkinlik ve yaşlılık dönemi geçirecek. Deri Sağlığını Destekler Gourmet Gold kedinizin deri sağlığını destekleyerek tüy dökülmesi, cansız tüyler ve hassas deri şikayetlerini ortadan kaldırır. Yaşlılık Dönemi için En İyi Hazırlık Kedinizin yaşlılık dönemini en iyi şekilde geçirmesi için yetişkinlik döneminde hazırlığın Gourmet Gold ile yapılması gerekir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.