Korku Şehri
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Her şey, o ören yerindeki taşın üstüne işlenmiş kapı tokmağı motifine dokunmalarıyla başlamıştı. Garip bir durumla karşı karşıya kaldıklarını fark ettiklerinde, çoktan iş işten geçmişti. Herkes yok oluvermişti. İnsanlar, hayvanlar, canlılar… Yalnızca sinekler ve arılar hariç. Evler, yollar, ağaçlar aynıydı. Hatta bazı evlerin avlularındaki ocaklıklarda odun közleri tazeydi. Sanki insanlar ve hayvanlar bir anda sahneden çekilmişlerdi. Nazlı, Ceyhun, Emine ve Mehmet ne yapacaklarını bilemez bir halde, şaşkınlıkla etrafta koşturmaya ve bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorlardı. Korku, endişe ve stres onları teslim almak üzereydi. Arada bir, bazı garip kafalar, duvarların ardından görünüp yok oluyorlardı. Takip edildikleri kesindi.  Peki, kimdi bunlar? Bir anda ne olmuştu burada böyle? Şimdi ne yapacaklardı?

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.