Kedi Tüy Dökümü Engelleyici Biotin Kedi Maltı, Kedi Vitamini, Kedi Ödülü 3'lü Ekonomik Set
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Petlook Biotin Kedi Tüy Dökümü Engelleyici Kedi Maltı 3'lü Ekonomik Set, Kedi Vitamini, Kedi Ödülü Petlook Biotin kedi tüy dökümünü engelleyici maltı, sevimli kedinizin tüy sağlığını desteklemek, tüy dökümünü azaltmak ve sağlıklı tırnak yapısı için özel olarak formüle edilmiştir. Kedi maltı, kedi vitamini ve kedi multivitamini içeren bu güçlü formül, kedinizin ihtiyaç duyduğu temel besinleri sunar.
Tüy Dökümünü Azaltma, Kedi Maltı ve Tüy Dökümü Engelleme Bir Arada
Petlook kedi tüy dökümünü engelleyici maltı, tüy sağlığını destekler ve aşırı tüy dökümünü azaltmaya yardımcı olur. Kedi maltı içeriği, tüylerin düzenli dökülmesine katkıda bulunarak, kedinizin sağlıklı bir tüy yapısına sahip olmasına yardımcı olur.
Petlook tüy dökümünü engelleyici maltı, sağlıklı içerikleriyle öne çıkar. Sağlıklı ve lezzetli formülü, kedinizin severek tüketeceği bir deneyim sunar. Şeker ve alkol içermeyen lezzetli formulüyle kedinizin sağlıklı beslenmeihtiyaçlarına odaklanır.
Petlook kedi maltı, her yaş, ırk ve boyuttaki kedilere uygun olarak tasarlanmıştır. Kedinizin yaşam evrelerine uygun olarak, tüy sağlığınıdestekler ve tüy dökümünü kontrol altında tutar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.