Sakinleştirici, Stres Azaltıcı ve Rahatlatıcı Relax Kedi Maltı Be calming, Kedi Vitamini, 3'lü Set
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Petlook Relax Sakinleştirici, Stres Azaltıcı ve Rahatlatıcı Relax Kedi Maltı Be calming, Kedi Vitamini, Kedi Ödülü 3'lü Ekonomik Set Petlook Relax sakinleştirici, stres azaltıcı ve rahatlatıcı kedi maltı, kedinizin huzurlu bir yaşam sürmesine yardımcı olmak amacıyla özel olarak formüle edilmiştir. Kedi maltı, kedi vitamini ve kedi vitaminleri ve kedi otu içeren bu benzersiz formül, kedinizin ihtiyaç duyduğu temel besinleri sunar.
? Huzur Dolu Anlar, Kedi Maltı ve Sakinleştirici Etki Bir Arada ? Petlook sakinleştirici kedi maltı, özel içeriğiyle kedinizin stresini azaltmaya yardımcı olurken, aynı zamanda tüy sağlığını destekler. Sakinleştirici Kedi maltı içeriği, sayesinde kedinizin fazla hareketli olduğu dönemlerde daha sakin bir gün geçirmesine daha uyumlu olmasına yardımcı olan kedi maltidir.
Doğal ve Etkiliİçerikler: Sağlıklı ve Lezzetli ? Petlook Relax sakinleştirici kedi maltı, doğal içerikleriyle öne çıkar. Sağlıklı ve lezzetli formülü, kedinizin severek tüketeceği bir deneyim sunar. Şeker ve alkol içermeyen lezzetli formulüyle kedinizin sağlıklı beslenme ihtiyaçlarına odaklanır.
? Yaş, Irk ve BoyutaUygun: Her Kedinin İhtiyacına Cevap Verir ? Petlook kedi maltı, her yaş, ırk ve boyuttaki kedilere uygun olarak tasarlanmıştır. Kedinizin yaşam evrelerine uygun olarak, sakinleştirici etkisiyle huzurlu anlar yaşamasına katkıda bulunur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.