Plütondan Kaçış - Bilim Kurgunun Altın Çağı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Plüton’dan Kaçış, Plüton’un sert çöplüğüne sürgün edilen Marcius Kemble’ın Plütonluların yardımıyla kurtulup onu sürgüne gönderen Gezegen Birliği’nin her bir üyesinden intikam alma hırsıyla uzayda yol alma macerasıyla açılıyor.
Zehir Gezegeni’nde VENÜS I görevine giden mürettebat gezegenin tropikal bir bitki örtüsüne sahip olduğunu görürler ama durum sandıkları gibi değildir, binyıllarca süren evrimleşme sonucu bitkilerde ve hayvanlarda garip bir zehir bileşeni ortaya çıkmıştır, açlıkla ve kendileriyle mücadeleye başlarlar ve işler hiç ummadıkları bir noktaya sürükler onları.
Muazzam Kelime ise Dünyalıların, özellikle de Winston Eberly’nin, zalim Uzaylılara karşı muhteşem direnişini konu alıyor 6:45 Yayın tedirginlikle sunar, William Oberfield’tan şaşırtıcı, heyecan yüklü, kışkırtıcı, soluk soluğa okuyacağınız maceralar “Uzaylılar. Uzaydan gelen nefret dolu, sadist, itici varlıklar! Ah, ne kadar zorbaydılar; ne kadar açgözlü, zalim ve kendin-den ne kadar emin!”

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:William Oberfield
Çevirmen:Asya Yassıtepe

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.