Science in Seconds: 200 Key Concepts Explained in an Instant
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Simple and accessible, Science in Seconds is a visually led introduction to 200 key scientific ideas. Each concept is readily absorbed through an easy-to-understand picture and a concise explanation.

Concepts span all of the key scientific disciplines including Physics, Chemistry, Biology, Ecology, Biotechnology, Anatomy and Physiology, Medicine, Earth Science, Energy Generation, Astronomy, Spaceflight and Information Technology.

Incredibly quick - clear artworks and simple explanations that can be easily remembered.
Based on scientific research that the brain best absorbs information visually.
Compact and portable format - the ideal, handy reference.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2012


Dili: İngilizce
Yayınevi: Quercus

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.