product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Renk Siyah  Cinsiyet Unisex (Erkek/Kadın) Ürün Türü Ayakkabı Sezon Yaz 2022 Ürün Grubu Genlight Ürün Tarzı Günlük-Spor Üretim Şekli Montaj Mamül Türü Ayakkabı Dış Yüzey Tekstil
Dış Yüzey: Tekstil

Tekstil malzemeden imal edilmiş Dış Yüzey. Rahat, şık ve anatomik tasarım. Gözenekli yapısıyla ayağınızın nefes almasını sağlar. Nem ve bakteri oluşumunu engeller, nefes alır.

Astar:  Tekstil

Hava alan ve terlemeyi önleyen Tekstil Astar. Topuktaki (çoraplık) ekstra malzeme sayesinde daha yüksek dayanıklığa sahiptir.

Taban: Eva

Hafif ve Esnek Taban.

İç Tabanlık (Mostra):

Memory Foam yastıklı ve konforlu darbe emici özelliğe sahip, Anatomik tekstil iç tabanlık. İstediğinizde çıkarabilir ve havalandırabilirsiniz.

Teknoloji: Memory Foam Taban

Ayağa göre şekil alarak maksimum konfor ve rahatlık sağlamaktadır.

Ürün Tipi: Bağcıksız

 

Ayak Numara Ölçüsü



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.