Hı133Fes0T Buhar Destekli Siyah Ankastre Fırın

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (2)
Siemens ankastre fırın, 595 mm yüksekliğe, 594 mm genişliğe, 548 mm derinliğe, 30.8 kg ağırlığa sahip olma özelliği taşır.
Siemens Fırın, 66 Lt hacmi sayesinde aynı anda pek çok yemeği pişirmeye olanak tanır.
Saatli fırın sayesinde yapılacak yemeğin saati ayarlanarak, başında beklemeye gerek kalmadan pişme işlemi tamamlanır. Ayarlanan saat geldiği ve yemek piştiği zaman otomatik olarak pişirme işlemi sonlanır.
Fırın buz çözme özelliği ile buzluktan çıkarılan yiyecekler kısa süre içinde çözülür ve kullanıma hazır hale gelir.
Siyah fırın A enerji sınıfına dahildir ve 0.98 kWh enerji tüketimi sayesinde kullanışlılık sunar, elektrik faturalarında artışa neden olmaz.
Siemens HI133FES0T, akıllı saat ve ızgara gibi özellikleri sayesinde kullanım avantajı oluşturur. Böylelikle farklı pişirme fonksiyonları sayesinde yemeğe uygun olan tercih edilerek lezzet kalitesi artırılır.
Izgaralı fırın, kompakt boyutları sayesinde mekan sorunu olmadan rahat bir biçimde kullanılabilir.
8 fonksiyonlu ankastre fırın, her pişirilen yemeğe uygun farklı modları sayesinde işlev görür, çocuk emniyet kilidi sayesinde ise güvenli kullanıma yardımcı olur.
HI133FES0T Siemens modelinde 1 adet emaye tepsi, 1 adet tava, 1 adet kombi tel ızgara aksesuarları yer alır.
1 seviye sürgü sistemi mevcut olup alttan kapısı açılır, hızlı ön ısıtma ayarı bulunur.
3D Hot Air Plus özelliği ile hamur işleri, pizza, balık, et gibi akla gelen her türlü yemeğin kolay bir şekilde hazırlanmasını kolaylaştırır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.