product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
1. Kızılötesi teknolojisiyle çalışan bga makinasıdır. 2. Alt hazne seramik infrared olmak üzere 2 ısı sistemiyle sadece çipe yönelik ısı vererek anakartın diğer kompanentlerini deforme etmez. 3. Kolay kullanımlıdır. Kısa bir eğitim ile elektronik bilgisi olmayan bir kişi bile rahatça söküm-takım yapabilir. 5. Bu makine 800W hot-melt sistemi vardır. 6. Notebook, XBox, PS 3, cep telefonu vb. bga çip kullanılan tüm elektronik kartları onarabilir. Teknik parametreler; İş kat boyutu: 360X240mm Anma gerilim ve frekans: AC110v/AC220v 60/50Hz Komple makine gücü: 1000W Kızılötesi ısı lamba gücü: 150W şasi güç Ön ısıtma: 800W Kızılötesi ısı lamba boyutu Isıtma: ?70mm (50×50mm) şasi Ön ısıtma boyutu Ön ısıtma: 240×180mm Kızılötesi ısı lambası Ayarlanabilir sıcaklığı: 200degree-350degree Ayarlanabilir sıcaklık o şasi Ön ısıtma: 60degree-200degree

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.