iPhone 6 Plus ile Uyumlu Case Iron Shield Series Kılıf Renk Silver
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
 
Verus Artık Türkiye' de

Amerika ve Kore'nin en iyi kılıf markalarından Verus artık Türkiye' de satışta ! Sektörün lider markaları arasında yer alan Verus eşsiz tasarımı ve dizaynı, mükemmel darbe önleyici materyali, inceliği ve renkleri ile göz alıcıdır.

 
Metalin gücü IRON SHIELD...

Metal çerçevenin gücünü Verus İron Shield serisi ile hissedin. Elmas kesimli gerçek alüminyum çerçevenin, eşsiz dizaynı ile iPhone 6 Plus iron shield'iniz göz kamaştırıcı olacaktır. Alüminyum ve Tpu malzemenin mükemmel kombinasyonu Iron Shield kılıflara iham vermiştir. 0,5 milimetre kenar payı ile iPhone 6 Plus ınızın ekranı yüzeylere asla temas etmez.

 
Air Space Özelliği

Özel dizayn edilen Verus kılıfın köşeleri hava yastığı örnek alınarak tasarlanmıştır. Telefonların kırılmasına neden olan darbelerin yüzde doksanı köşelerden gelmektedir. Elinizden kayarak düşen cep telefonunuz, köşelerinde ki Air Space özelliği sayesinde artık kırılmayacak.

 
Özellikler

 



- Ultra İnce

- Katmanlı Yapı

- Elmas Kesim Aliminyum

- Dayanıklı malzeme

- Made in Korea

- AİR SPACE Özelliği

- Metal Dış Yüzey

 

 
 
 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.