Relax Paste Kediler İçin Sakinleştirici Pasta
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

KEDİLER İÇİN SAKİNLEŞTİRİCİ PASTA, TAMAMLAYICI MAMA 100 ML

Kullanım Sahası: BadoVet Relax Paste kedilerin rahatlaması ve sakinleşmesini destekleyen tamamlayıcı yemdir. Bileşen Listesi Diğer Bileşenler

Kullanım Şekli ve Tarifnamesi: Kedilerde oral olarak kullanılır. Mamaya eklenebilir. Aroması sayesinde kediler yalayarak tüketebilir. Günlük 2-3 cm kullanılması uygundur. .

Bileşen Listesi  Katkı Maddeleri (Kg’da) 1.1.18 Malt Ekstresi   Ginseng Ekstresi 1000 mg 1.4.9 Yulaf Unu   Triptofan 1000 mg 2.20.1 Bitkisel Yağlar 1A700 Sodyum Benzoat 1000 mg 10.4.6 Balık Yağı E.202 Potasyum Sorbat 1000 mg 3.2.4 Keçi Boynuzu          Tozu         Deiyonize Su                    

Valerian Ekstresi, Melisa Ekstresi,
Papatya Ekstresi, Sarı Kantaron
Ekstresi, Mavi Mine Çiçeği Ekstresi,
Tutku Çiçeği Ekstresi.

                   

 

 

Analitik Bileşenler Ham Protein 27,69% Ham Yağ 16,16% Ham Lif 1,68% Ham Kül  1,82% Nem 19,56%

 

Uyarılar: Çocukların ulaşamayacakları yerde muhafaza ediniz. Bu bir ilaç değildir. Tamamlayıcı yemdir. Tedavi amaçlı kullanılamaz. Sadece kediler için kullanılır.

Depolama: Güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında muhafaza edilir.

En Uygun Kullanımı: Üretim tarihinden itibaren 24 ay içinde kullanılır. üretim tarihi, Tavsiye edilen tüketim tarihi ve Seri no kapaktadır.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.