Kar Üstünde Serçe İzi
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mektupların gün yüzüne çıkmasına hep sevinmişimdir. Eldeki mektupların okurla buluşması ediminde giderek bir artış göze çarpıyor. Çoğu, adını bir biçimde duyurmuş kişilerin kaleme aldığı mektuplar bunlar. Her biri kendine özgü renk ve kokusuyla okuru kendine çekiveriyor. Bir de gençlik döneminde yazılan mektuplar var ki hep ilgi duymuşumdur onlara. Sanki bir şeyler arar gibiyim. Adı sanı duyulmayan kişilerce yazılan delikanlı mektuplar bunlar. Hep sıcacıktır. Dışavurumun içtenliğiyle yazıldığını anlayıveririz. Duygu ve düşünceler; içinde yaşanılan ortam, zaman dilimi, belki günün bir kesiti, kâğıdın üstüne dökülüp saçılmıştır. Dayanılmaz merak uyandırır; sarıverir insanı. Şair Alim Atay'ın arkadaşı Dincer Günday'a yazdığı mektupları görünce sevincim bin kat arttı. Gençlik arkadaşlığının sıcaklığını duyumsattı bana. Her ikisini de tanımamın yanında, aramızda bir dostluk bağı söz konusudur. İşte, bu gözle sarıldım güzelim mektuplara…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 87

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkeoege
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Kolektif
Hazırlayan:Hakkı Avan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.