product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Quiksilver EQBTJ03147 - Misson Printed Block Çocuk Snowboard Montu Quiksilver Mission Çocuk Snowboard Montu Mission snowboard montu, çok çeşitli kış koşullarında güvenilir koruma için 10K Quiksilver DryFlight® teknolojisi su yalıtımı ile onları sıcak ve kuru tutacaktır. Giymesi kolay normal kesim, alan katmanı sağlar ve düşük hacimli sıcaklık için WarmFlight® yalıtımı, fırçalanmış triko panelli bir tafta ve file astarın yanı sıra en çok maruz kalan alanlarda ekstra koruma için kritik şekilde bantlanmış dikişlerle birlikte gelir . Ürün Özellikleri Daha iyi su yalıtımı için 10K Quiksilver DryFlight® teknolojisi [10.000mm / 5000g] Su geçirmezlik: 10000mm (10 metrelik su bansıcına dayanıklı) Nefes Alabilirlik: 5000gr/24hrs (24 saatte 1m² kumaştan atılan ter/su buharı miktarı) Geri Dönüştürülmüş Kumaş: Geri dönüştürülmüş polyester kumaş Yalıtım: Ultra hafif ve nefes alabilen sıcaklık için WarmFlight® teknolojisi [dolgu ağırlığı: 120g gövde, 80g kollar, 60g başlık] Astar: Yakada tafta astar ve fırçalanmış triko Kritik bölgelerde dikiş bantlama, Ayarlanabilir başlık, Çıtçıtlı toz etek sistemi El ısıtıcı cep, Geçiş cebi, Ayarlanabilir manşetler, %100 polyester Warmflight Teknoloji: Teknolojik süper sıcak polar astar, vücut ısısını içeride ve suyu dışarıda tutar. Bu hafif malzeme sizi sıcak tutmak için yalıtırken, daha hızlı kuruma süresi için suyu iter

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.