Window on the Bay
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

When single mother Jenna Boltz becomes an 'empty nester', she begins to rediscover herself and her passions in this heartwarming new novel from bestselling author Debbie Macomber.

ESCAPIST ROMANCE FROM THE NEW YORK TIMES BESTSELLING AUTHOR, DEBBIE MACOMBER

'Warm-hearted fiction ... Debbie Macomber knows how to write an absorbing novel.' People's Friend

Jenna Boltz is at a crossroads.

She's spent the last twenty years raising two children on her own. But now as they start to embark on their own lives, Jenna can't help but wonder what her future holds. Will she find the kind of love she's always yearned for?

Enter Dr Rowan Lancaster, who saves the day when Jenna's elderly mother suffers an accident. Though he keeps to himself, he is immediately smitten with Jenna. Jenna on the other hand, is determined to remain friends. Until her children approach her with shocking news that makes her question everything.

If Jenna can learn to put herself first again, she might just discover a love that takes her beyond her wildest dreams.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.