product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
ASVERA Metal Aktif Gaz Altı Kaynaklı 2+1 Profil Merdiven - Güvenli ve Dayanıklı Ev ve İş Kullanımına Uygun İşlerinizi kolaylaştırmak ve güvenliğinizi sağlamak için tasarlanmış bu Metal Aktif Gaz Kaynaklı Profil Merdiven, yenilikçi tasarımı ve işlevsel özellikleriyle dikkat çekiyor. Güvenliğinizi ön planda tutarak dayanıklı bir kullanım sunar ve dekoratif bir görünüm sağlar. Ürün Özellikleri: - Güvenli ve Dayanıklı: Özel tasarlanmış kaymayı önleyen basamaklar ve tabla basamağı, her adımda güvenli bir tırmanış sağlar. Çizilmeyi engelleyen plastik takozlar, uzun süreli kullanımı garanti altına alır. - Ergonomik Tasarım: Kullanıcıların rahatlığını ve verimliliğini artıran ergonomik yapısı sayesinde hafif ve katlanabilir şekilde taşınabilir ve depolanabilir. - Ev ve İş Yeri Kullanımı: Profesyonellerin ve ev kullanıcılarının tercihi olan bu merdiven, iş verimliliğinizi artırırken ekstra güvenlik sağlar. - Teknik Özellikler: Siyanürlü galvaniz kaplama, 2+1 basamak, 150 kg taşıma kapasitesi, 2 yıl garanti süresi, 3,87 kg ürün ağırlığı ve 238 cm kullanılabilir yükseklik. -Ürün Modelleri ve Çeşitleri: Standart merdiven birçok alanda kullanılan ve en çok tercih edilen merdivenlerden biridir. 2+1 en küçük olmak üzere 9+1 basamağa kadar çeşidi bulunmaktadır. -Paket İçeriği: Metal Aktif Gaz Kaynak Merdiveni, kullanım kılavuzu, 2 yıl garanti belgesi. Genel Özellikler: - Estetik dizayn ve pratik kullanım - Mükemmel denge merkezi - Komple galvaniz kaplamalı - Kaymayı önleyen özel tasarımlı basamaklar - Ev ve iş yerlerinde dekoratif kullanım - Kaymayı ve çizilmeleri önleyen plastik takozlar - Kullanıma hazır, tekli şık ambalaj Teknik Özellikler: - Basamak: 2+1 - Ürün Ebatı Açık Konum: 38,5 x 65,5 x 100 cm - Ambalaj Ebatı Kapalı Konumu: 38,5 x 11 x 110 cm - Kullanılabilir Yükseklik: 238 cm - Tabla Yüksekliği: 58 cm -Basamak Genişliği: 7,5 cm - Ağırlık: 3,87 kg.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.