product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
  • Örgülü HDMI Kablo: Bu 8K 4K Yüksek Hızlı HDMI Kablo, HDMI Forum tarafından katı testlerden geçerek, en yeni HDMI standartlara uygun. Ayrıca HDMI'nin tüm eski sürümleriyle geriye dönük uyumluluk sağlar.
  • 8K@60Hz HDMI Kablo: Sıradan hdmi to hdmi kabloların 4K çözünürlükle sınırliliği aksine, bu HDMI kablo 8K@60Hz (7680x4320) ve 4K@144Hz, 120Hz (3840x2160) ve hatta 10K çözünürlük kadar yüksek video çözünürlük ve yenileme hızları destekler.
  • En Son Özellikler: 48Gbps bant genişliğine sahip olan bu kısa HDMI kablo, 8K UHD için gereken verinin %100'ünü iletebilir. Ayrıca Dynamic HDR, HDR10, HDCP 2.2 ve 2.3, VESA DSC 1.2a, ALLM, QFT, QMS, VRR, 1ms yanıt süresi, düşük EMI, SBTM, 12-Bit Deep Color ve 3D içerik desteği sağlar.
  • Geliştirilmiş Ses Geri Kanalı: eARC, ARC, DTS Master, DTS:X, D-olby TrueHD, D-olby Vision ve D-olby Atmos gibi gelişmiş ses biçimlerini destekleyen bu hdmi monitör kablo, yüksek bit hızlı ses ihtiyaçları olan UHD ses ve video kurulumları için idealdir, dijital ev sineması ve oyun konsolları için uygun hale getirir.
  • Geniş Uyumluluk: Herhangi bir gecikme ortadan kaldırarak sağlam sinyal iletimi sağlayan bu 8K 4K HDMI kablo, akış cihazlarınız, A-pple TV 4K, N-IDIA SHIELD TV, CD/DVD/Blu-ray oynatıcılar, F-ire TV, Ro-ku, PS5/4/3, X-box One/360, Bilgisayarlar, Projektör, Dizüstü Bilgisayar, Monitör veya diğer HDMI destekli cihazlarla uyumludur.

2
PRODUKT ÖZÜLÜNÜ
Kablo Türü HDMI Çözünürlük 8K@60Hz, 4K@120Hz, 2K@144Hz Ses eARC, Atomlar, DTS Master, DTS:X HDR Dinamik HDR, Statik HDR, Dolb.y Vision Bant Genişliği 48Gbps'ye kadar Oyun ve Medya İşlevleri VRR, ALLM, QFT, QMS Diğer Fonksiyonlar HDCP 2.2 & 2.3, Ethernet, ARC, CEC, 3D Malzeme Çift Naylon Örgülü / Alüminyum alaşım
1 8K@60Hz ve 4K@120Hz 48Gbps Yüksek Hızlı HDMI 2.1 Kablo

8K@60Hz ve 4K@120Hz HDMI kablosu

8K HDMI Kablo, 8K60Hz/30Hz, 4K120hz/60Hz/30Hz, 1440p165Hz/120Hz, 1080p/240Hz, 720p ve 10K'ya kadar çözünürlükler dahil olmak üzere bir dizi yüksek video çözünürlüğünü ve yenileme hızını destekler.

48Gbps Süper Yüksek Hız

En son özellikler HDR, HDCP 2.2 ve 2.3, DTS:X, Dolby Atmos, Dolb.y Vision için 48Gbps bant genişliği. 3D video Görüntüleme, Dinamik HDR, eARC, ALLM, QFT, QMS, VRR desteği. derinlik, ayrıntı, parlaklık için her an değerleri geliştirin, büyük ekranın ultra Yüksek çözünürlüklü nihai deneyiminin keyfini çıkarın.

Dinamik HDR ve eARC desteği

Bu 8k hdmi kablo hdr, Dolby Vision HDR, HDR 10+ vb. destekleyen dinamik hdr ile size daha canlı görüntü sağlar. Ayrıca mükemmel ses doğruluğunun keyfini çıkarmanızı sağlar. Geliştirilmiş Ses Dönüş Kanalı, Dolb.y Atmos gibi nesne tabanlı surround ses formatlarının kullanılmasını sağlar.

Yüksek Dayanıklılık ve Güvenilirlik

30AWG bakır tel, Üçlü ekranlar EMI parazitine karşı etkili bir şekilde koruma sağlayarak daha kararlı sinyal iletimi sağlar. Çift örgülü birinci sınıf naylon kablo ve 20.000+ kez bükülme testi.

Çeşitli ihtiyaçları karşılamak için farklı modlar

Ayna Modu / Genişletilmiş Mod / Oyun Modunda aynı anda bir veya iki monitörü çalıştırabilir. HDMI Kablosu çalışmak, video akışı ve oyun oynamak için idealdir. kolay görüntüleme için geniş ekran ve ofis sunumu daha verimli hale gelir.

Evrensel Uyumluluk

Akış cihazlarınız, CD/DVD/Blu-ray oynatıcılarınız, Fi re TV, Ro ku Ultra, PS5/4, Xbox Series X/Xbox One x, Nin tendo Sw itch ve diğer HDMI özellikli cihazlarınızı HD TV, monitör, ekran veya projektörlerinize bağlamak için uyumludur.

1 Oynanışı Kazanmak için Daha Akıcı İletim.

  • Hızlı Medya Geçişi: Yenileme hızını anında değiştirin, ekran kararmasını ortadan kaldırın ve tüm kaynaklar için sorunsuz geçiş sağlayın.
  • Daha İyi Değişken Yenileme Hızı: Oyun etkileşimi gecikmesini azaltın veya ortadan kaldırın. Kare takılması, atlama, donma veya kare yırtılması yok.
  • Hızlı Kare Aktarımı: Daha duyarlı karaoke sağlayın ve oyunların, gerçek zamanlı etkileşimli sanal gerçekliğin gecikmesini ortadan kaldırın.
  • Otomatik Düşük Gecikme Modu: Çeşitli eğlence uygulamaları için ideal gecikmeyi otomatik olarak ayarlayın.

1


Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.