product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
ARMADA 45x126 ÜTÜ MASASI ARMADA 45x126 Ütü Masası, evinizde ütü yaparken sağladığı konfor ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkıyor. Yüksek kaliteli malzemeler ve özenli tasarımıyla, günlük ütü işlerinizi daha keyifli hale getiriyor. Özellikler ve Avantajlar: Buharı Geçirebilen Monoblok Sac Tabla: Ütülenen kumaşlardan buharın geçmesini sağlar, ütü işlerinizi daha etkili hale getirir. Ayar Kolu ile Yükseklik Ayarı: 60-90 cm arasında istediğiniz yüksekliğe kolayca ayarlanabilir. Fırınlanmış Elektrostatik Toz Boya: Masanın uzun ömürlü olmasını sağlar ve şık bir görünüm sunar. Isıya Dayanıklı Pamuklu Kumaş ve Lüks Keçe: Ütü masasının yüzeyinin zarar görmesini engeller, uzun süreli kullanım sağlar. Yanmaz Silikonlu Ütülük: Ütüyü koyduğunuz bölümde güvenli bir kullanım sunar. Plastik Askı Aparatı: Aksesuarları saklamak için pratik bir çözüm sunar. Teknik Özellikler: Tabla Ölçüsü: 45x126 cm Ağırlık: 8.40 kg Buharı geçirebilen monoblok sac tabla Ayar kolu sayesinde 60-90 cm yükseklik ayarı Fırınlanmış elektrostatik toz boya Isıya dayanıklı pamuklu kumaş ve lüks keçe Yanmaz silikonlu ütülük Plastik askı aparatı Şimdi Sipariş Verin! ARMADA 45x126 Ütü Masası ile evinizdeki ütü işlerini kolaylaştırın ve daha keyifli hale getirin! Kaliteli malzemeleri ve pratik tasarımıyla günlük hayatınızı daha verimli bir şekilde geçirmenize yardımcı olacak.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.