product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Sıvı El Yıkama Köpüğü Cildin hassas dengesine uygun formülasyonu ile öne çıkan sıvı el yıkama köpüğümüz temizlerken aynı zamanda nemlendirir.
Özel içeriği sayesinde cildinize etkili bir bakım sunar ve kolayca durulanabilir.
Ürünümüz, Ürün Takip Sistemi (ÜTS) kayıtlıdır, bu sayede güvenilir bir şekilde kullanılabilir.
Sıvı sabunlara göre daha ekonomik, sık kullanım için idealdir.
Cilt pH dengelerine uygun formül sayesinde vücutta yumuşak bir etki bırakır.
Günlük el temizliği için mükemmel bir seçimdir.
Kullanım Talimatları: Köpük sabun dispanseri ile birlikte kullanılması gerekir. Yıkamadan önce veya ıslatılır. Köpük sabun dispanserinden bir ya da iki kez köpük sabun ellere uygulanır. El iyice ovalanarak yıkanır ve bol su ile durulanır. Bu talimatlar, köpük sabunun etkili bir şekilde kullanılmasını sağlamak için önerilen adımları içermektedir. Düzenli el yıkamaya dikkat etmek, hijyenin korunması için önemlidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.