product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Evcil Hayvanlar İçin Pati, Meme, Deri, Göz Ve Kulak Hijyenik Ve Çok Amaçlı Temizleme Mendili EKOLOJİK, ALKOL, PARABEN, FENOL, SLES & SİLİKON İÇERMEZ Sadece Hayvan Sağlığında Kullanılır Bioxi Animal Health alkol, yağ, steroid hiçbir yabancı ve toksik madde içermeyen yıkama gerektirmeyen, kirli, hasarlı veya sağlıklı deri temizleme, ağız, göz, burun, kulak ve meme bakım ürünüdür.
Sadece saf ve doğal optimum ph nötr Hipokloröz içerir.
İçeriğindeki solüsyon hayvanların bağışıklık sistemi tarafından üretilen Hipoklorözun laboratuvar koşullarında üretilmiş dokulara maksimum uyumlu bileşiğidir.
Sağlıklı dokulara zarar vermez.
Uygulanan bölgede istenmeyen hiçbir yan etkiye neden olmaz.
NERELERDE KULLANILIR? Evde beslediğiniz değerli dostlarımız, Köpek ve kediler için tek kullanımlık hijyenik temizleme mendilidir.
Su ve sabun gerektirmeden evcil hayvanlarınıza temizlik ve bakım yapar.
Kötü kokuları giderir.
Göz çevresi, kulak, ağız ve burun bölgesi, pati, genel tüy temizliği ve tuvalet sonrası hijyenik temizlik amacıyla kullanılır.
Hipokloröz içeren ıslak mendil ile tüy ve deride bulunan istenmeyen kir ve yabancı maddeleri temizlemenize yardımcı olurken, uygulandığı alanda hijyen sağlar.
Ayrıca evcil hayvanlarınızın gezinti sonrası eve girişlerinde temizlik amacıyla kullanılır.
İçeriğindeki hipokloröz sayesinde, tüylerde ve ciltte sağlıklı bir görüntü oluşturur.
İnsan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen bileşimi sayesinde güvenle kullanabilirsiniz.
Yumuşak ve pürüzsüz dokunuş
Ph nötrdür, hipoalerjeniktir.
Günlük kullanıma uygundur.
Durulamaya gerek kalmaz.
Evcil hayvanlarınızın pati temizliğinde, vücut temizliğinde, eşyalarının temizliğinde güvenle kullanabilirsiniz. Kedi ürünlerive köpek ürünlerimizi seçkin tüm pet shopmağazalardan temin edebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.