product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Eti Cin Portakallı 325 g Eti Cin Portakallı Eti Cin Portakallı 7den 70e herkesin en sevdiği ürünlerin başında geliyor. Son derece eski yıllardan beri üretimi devam ediyor. İlk günkü gibi aynı lezzeti koruması ile büyük beğeni toplamakta. Portakallı olan ürün,Özel bir ambalaj içinde satışa sunulmakta. Etinin en çok tercih edilen bu ürünü, hem kakao hem de portakal ile zengin bir tada sahip olmuş. Özel olarak toplanmış portakallardan elde edilen jöle, ürünün üst kısmına yayılmış. Üzerinde ise küçük kakao tanecikleri var. Bir ısırık ile tadını almak mümkün. Ağızda bırakmış olduğu tat ise paha biçilmez. Atıştırmalık arayanlar, öğün arasında ne yesem diye düşünenlerin imdadına hemen yetişiyor. Eti Cin Portakallı, tek başına tüketilebilir. Sıcak çay ile doğru bir seçim olacaktır. Ayrıca soğuk meşrubatlar ile yenilmesinde bir sakınca yoktur. Portakal tadını her mevsim hissetmek isteyenler, bu ürünü misafirlerine de sunabilirler. Bizim Toptan sitesinden siparişini vermek çok basit.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.