product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Poxy çelik parlatıcı Metal yüzeylerde zaman içerisinde oksitlenme sonucunda mat bir görüntü ortaya çıkar. Metalin yaygın kullanımı, dış etkenlerden dolayı çabuk kirlenmesine de neden olur. Özellikle metal tencereler ve çaydanlıklar, çok sık ateşe maruz kaldıkları için kararırlar. Yüksek oranda neme ve suya maruz kalan metaller ise paslanırlar. Ama endişelenmeyin metalleri de temizleyip,parlatmanın yolları var. Işte size çözüm poxy çelik parlatıcı ... Poxy çelik parlatıcı Geniş bir kullanım alanına sahiptir. tencere, tava, çaydanlıklar daki, su leke izlerini temizleyip patlatılmasın da, ütü altı sararma ve yanmaların da, ocak başlarının ve fırınların dış ve iç temizliğinde, arabaların nikel aksesuarlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Paslanmaz çelik, krom nikel alaşımı metal yüzeylerin bakımını yapar. Yüzeyde oluşturduğu film tabakası ile metallerde parlaklık sağlayan ve tekrar kirlenmesini önleyen bir tabaka oluşturur. Metal yüzeyin üzerinde sigara jelâtininin 10/1i kadar tabaka oluşturur. Bu sayede metal yüzeylerin kirlenmesini, çizilmesini önler ve uzun süreli parlaklık kazandırır. Uygulama şekline gelecek olursak,kullanıldığı metal yüzeyin öncelikle tozdan ve kirden arındırılmış olması gerekmektedir. Su bazlı bir ürün olmadığı için uygulanacak metal yüzey ile uygulamada kullanılacak bezin kuru olması sağlıklı bir sonuç almanız açısından önemli bir rol oynamaktadır. Fazla kullanıldığı takdirde yüzeyde yağlı bir tabaka bırakacağı için bez ile iyice yaymanızı öneriyoruz. Paslanmaz çelik yüzeyler için bakım ve parlatma maddesi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.