product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Florinda Mozaik Beyaz İncir 9lu Set

Florinda Mozaik Beyaz İncir Duş Şampuanı 200 ML
Florinda Duş Şampuanı, organik beyaz incir zenginleştirilmiş hafif ve hassas formüle sahiptir. Vücudun ve saçın cildini temizler, taze bir temizlik ve kadifemsi bir rahatlık hissi verir. Kendinize gerçek bir rahatlama anı verin ve yumuşak köpüğü ile kendinizi şımartın.

Florinda Mozaik Beyaz İncir Vücut Kremi 200 Ml
Florinda vücut kremi, organik beyaz incir zenginleştirilmiş hafif ve hassas formüle sahiptir. Vücudun ve saçın cildini temizler, taze bir temizlik ve kadifemsi bir rahatlık hissi verir. Kendinize gerçek bir rahatlama anı verin ve yumuşak köpüğü ile kendinizi şımartın.

Florinda Mozaik Beyaz İncir Bitkisel Sabun 100 Gr
Ellerin ve vücudun günlük olarak yıkanması için üretilmiş olan Florinda sabunları, yalnızca birinci sınıf malzemeler kullanılarak oluşturulmuştur. Sabunlarımız, çevre dostu ve vegan dostu ürünlerdir. ilave boya içermeyen, çevresel açıdan sürdürülebilir bir tedarik zincirinden elde edilen bitkisel yağlardan üretilmiştir.


Florinda Mozaik Beyaz İncir Sıvı Sabun 500 Ml
İncir, İtalyan kültürünün geleneksel ve ayrılmaz bir parçasıdır. Bu sıcağı seven ağacın meyveleri, yüzlerce farklı yemek tarifinde, binlerce kozmetik formülde yer alıyor ve sadece incir bir lezzet, mikro besin ve vitamin deposu olduğu için değil. Parfümcüler ve kozmetikçiler için Florinda, olgun incir her şeyden önce büyüleyici bir aroma kombinasyonudur.
Florinda'nın yaratıcıları, özellikle ürünlerinin en talepkar hayranları için her şeyi özenle korudu ve aktardı: çiçeklerin ince aroması, kabuğun tazeliği ve baharatlı acılığı, hamurun kremsi-bal tatlılığı. Beyaz incir aromalı doğal sıvı sabun, birinci sınıf Mosaici Italiani serisinin tüm paletinin en gurme, en narin, narin ve nazik kokusudur.
Sıvı sabunun benzersiz kalın formülü, cildi aşırı kurutmadan nazikçe temizleyen yumuşak, kremsi bir köpüğün keyfini çıkarmanızı sağlar. Bileşimin bir parçası olan zeytin, ebegümeci, sarı kantaron, incir, nergis ve doymuş yağ asitlerinin doğal özleri, cildi yoğun bir şekilde besler ve agresif çevresel etkilerden korur.
Sabun SLS, SLES, parabenler, hayvansal ürünler, silikonlar içermez ve sık kullanıma uygundur.

Florinda Mozaik Beyaz İncir El Kremi 75 Ml
Florinda el kremi, organik beyaz incir zenginleştirilmiş hafif ve hassas formüle sahiptir. Vücudun ve saçın cildini temizler, taze bir temizlik ve kadifemsi bir rahatlık hissi verir. Kendinize gerçek bir rahatlama anı verin ve yumuşak köpüğü ile kendinizi şımartın.


Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir Duş Şampuanı 30ML
Florinda “Mosaici Italiani” Beyaz İncir Duş Şampuanı 30ml, Organik Zeytinyağı, incir özü, Ebegümeci özü, St. John's Wort özü ve Organik Aynısefa özü ile zenginleştirilmiş, hafif ve hassas formülü ile seyahat için mükemmel. Vücut ve saç derisini temizleyerek taze, temiz ve kadifemsi bir rahatlık hissi verir. Kendinize gerçek bir rahatlama anı yaşatın ve yumuşak köpüğüyle kendinizi şımartın.


Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir El Kremi 30ML
Florinda “Mosaici Italiani” El Kremi, cildi nemlendiren ve besleyen,
yumuşak, kadifemsi ve hoş kokulu bir his bırakan eksiksiz bir güzellik bakımıdır.
Yumuşatıcı özler bakımından zengindir, yağsızdır ve hızla emilir.
Ellerinize tamamen emilene kadar nazikçe masaj yaparak uygulayın.

Florinda Mozaik Fico Bianco beyaz İncir Bitkisel Katı Sabun 50Gr
Mozaik Beyaz İncir doğal sabunu %97 oranında doğal bitki bileşenlerinden organik yağ ilavesiyle üretilmiştir. Sabun, cildi aşırı kurutmadan nazikçe temizler ve ayrıca epidermisin aşırı doğal yağını ve keratinize hücrelerini giderir, bu sayede cilt yumuşak, ipeksi ve pürüzsüz hale gelir.
Bu sabun, ona egzotik bir çekicilik ve doğal tazelik hissi veren yoğun bir kokuya sahiptir. Aroması stresli bir günün ardından gevşeyebilir ve enerjiyi geri kazanabilir. Sabun birinci sınıf cilt bakımı sağlayacak, ona büyüleyici, rahatlatıcı bir aroma verecektir. Cilt soyulmadan nemli kalır. Doğal çözüm, cildi yaşlanmanın ilk belirtileriyle savaşır, nazikçe besler, onarır ve ona inanılmaz bir güzellik kazandırır.
Sabun formülü yalnızca doğal bitki bileşenleri temelinde geliştirilmiştir. Sabun üretiminde parafinler, sentetik boyalar, koruyucu maddeler, hurma yağı ve diğer agresif bileşenler kullanılmaz, bu da bu ürünü hassas ciltler için bile kullanmanıza olanak sağlar. Ürün üretiminin tüm aşamaları İtalya'da gerçekleştirilmekte, sadece İtalyan hammaddeleri kullanılmakta, bu da sabunun kalitesini garanti etmektedir.
Bu sayede ürünler eski İtalyan geleneklerini ve işçilik sırlarını koruyor. Florinda sabununun üretimi ve kesimi elle yapılmakta, daha sonra son şekli verilmekte ve ekolojik malzemeden yapılmış ambalajlara paketlenmektedir.


Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir Katı Sabun 200Gr ve Çekmece Kokusu 3 Adet 2li
İncir, İtalyan kültürünün geleneksel ve ayrılmaz bir parçasıdır. Bu sıcağı seven ağacın meyveleri, yüzlerce farklı yemeğin tariflerinde, binlerce kozmetik formülde yer almaktadır ve bunun nedeni sadece incirin bir lezzet, mikro besin ve vitamin deposu olması değildir. Florinda parfümcüleri ve güzellik uzmanları için olgun incir, her şeyden önce aromaların büyüleyici bir birleşimidir.Özellikle ürünlerinin en seçici hayranları için, Florinda'nın yaratıcıları her şeyi özenle korudu ve aktardı: çiçeklerin ince aroması, tazelik ve keskinlik kabuğun acısı, hamurun kremsi bal tatlılığı. Beyaz incir aromalı doğal bitkisel sabun, birinci sınıf Mosaici Italiani serisinin tüm paletindeki en gurme, en incelikli, narin ve hassas aromadır.Sabunun benzersiz formülü, nazikçe yayılan hassas, kremsi köpüğün keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır. cildi kurutmadan temizler. Bileşiminde yer alan doğal zeytin meyvesi özü ve doymuş yağ asitleri ise cildi besler ve agresif etkilerden korur.
Önce kokunuzla, sonra Florinda sabunlarıyla dilekleriniz hızla gerçekleşsin.
Florinda  Mozaik  bitkisel sabunları günlük temizlik için mükemmeldir. Ekolojik olarak sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen  bitkisel yağlar ve biyolojik olarak parçalanabilen kokular kullanılarak yapılırlar . %97 doğal içerik ve  organik zeytinyağı  içerirler . Boyasız, vegan ve EDTA içermeyen formülüyle el ve vücut temizliğinde yumuşak bir sabun haline gelir.
Temel özellikleri:
Harika ve kalıcı bir koku
Mükemmel kalite
Doğal içerik
Yapay renklendirici içermeyen formül
Bunu şu şekilde kullanın:
Banyo yaparken veya yüzünüzü yıkarken günlük rutininizin bir parçası olarak kullanabilirsiniz.
Set İçeriği
Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir Katı Sabun 200Gr 1 Adet
Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir Çekmece Kokusu 3 Adet

 

 

Paket İçeriği

1 Adet - Florinda Mozaik Beyaz İncir Duş Şampuanı 200 ML
8054608433274
1 Adet - Florinda Mozaik Beyaz İncir Vücut Kremi 200 Ml
8054608434431
1 Adet - Florinda Mozaik Beyaz İncir Bitkisel Sabun 100 Gr
8054608432840
1 Adet - Florinda Mozaik Beyaz İncir Sıvı Sabun 500 Ml
8054608433199
1 Adet - Florinda Mozaik Beyaz İncir El Kremi 75 Ml
8054608433564
1 Adet - Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir Duş Şampuanı 30ML-
8054608435247
1 Adet - Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir Duş Şampuanı 30ML-
8054608435346
1 Adet - Florinda Mozaik Fico Bianco beyaz İncir Bitkisel Katı Sabun 50Gr-
8054608433786
1 Adet - Florinda Mozaik Fico Bianco Beyaz İncir Katı Sabun 200Gr ve Çekmece Kokusu 3 Adet 2li-
8054608433083



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.