product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Fresh Paty Unscented Aktif Karbonlu Kokusuz Topaklaşan Bentonit Kedi Kumu 2 x 6 L Pratik ve güvenilir bir şekilde kullanabileceğiniz topaklaşan kedi kumu altı litrelik ekonomik fiyatlarıyla bütçe dostudur. Beklentilerinizi karşılayabilir ve bu özel Kedi Kumu sayesinde evcil hayvanlarınızın tuvalet alışkanlığını eksiksiz karşılayabilirsiniz. Asla cildine zarar vermez ve pratik bir şekilde sıvı ya da katıyı kolayca emer. Kolayca Temizlenebilir Son derece rahat ve pratik bir kullanım yaratacak olan bu özel kedi kumu dışkıyı kolayca katılaştırdığından dolayı rahatlıkla temizlenebilir. Özel kürek yardımıyla katı dışkıyı kum içerisinden rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Asla el değmeden bu özel karışım sayesinde hijyenik bir deneyim yaşanabilir. Yüksek Emiş Gücü Sıvıyı ve katıyı kolay bir şekilde emerek beklentilerinizi karşılayacak bu özel kum yapısıyla rahat ve güvenilir bir deneyim yaşanabilir. Patilerinin arasına takılmaz ve tozlaşmayan formülü ile birlikte etrafı kirletmez. Bu sayede en hareketli kediler bile tuvalet alışkanlıklarını bu özel kum karışımıyla sağlayabilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.