product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
The scent le parfum for him erkek parfümü 50 ml
Boss the scent le parfum ile cazibenin gücünün sizi içine çektiğini hissedin.
Bağımlılık yapan iris ve deri uyumu, boss the scent'in ikonik amber imzasını yoğunlaştırarak karşı konulması imkansız bir görünüm oluşturuyor.
Boss the scent le parfum ile cazibenin gücünün sizi içine çektiğini hissedin.
Boss the scent'in ikonik amberimsi imzasının bu yoğun yeniden yorumu, bağımlılık yapan bir iris ve deri uyumu ile duyuları ateşliyor ve karşı konulması imkansız bir çekim simyasını ortaya çıkarıyor.
Zencefil ve egzotik maninka meyvesinin afrodizyak üst notaları, boss the scent imzasının manyetik çekiciliğini sunarken, değerli irisin zıt bir kalbi tutkulu bir sahne oluşturur.
Son derece erkeksi deri taban, bu davetkar kokuya sıcaklık katar.
Ikonik şişe, şehvetli bir kahve tonunda verniklenir ve pembe altın bir kafes içine yerleştirilir.
Açık kahve kutusunda sunulan boss erkekler için scent le parfum, baştan çıkarmayı yepyeni bir boyuta taşıyan güçlü bir kokudur.
Yoğun, bağımlılık yapıcı bir koku.
Koku ailesi: Ambersi deri
Koku notaları: Zencefil ve maninka meyve iris, deri akoru veriyor
Kullanım önerisi: Kokunun ömrünü uzatmak için vücudun etrafındaki nabız noktalarına
boyun, dekolte, bileklere sıkın.
Uyarı: Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Boss parfümleri, boss erkek ve kadınının güçlü kişiliğini yansıtacak şekilde ustalıkla hazırlanmıştır ve tüketicilerin kendilerini daha da iyi hissedecekleri bir görünüme kavuşturmak ve modern yaşam tarzlarını tamamlamak için uyarlanmış bir dizi rafine ve çağdaş parfüm içerir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.