product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
A-700 Kardelen Krom Kaplama papağan kafesi ve mobilya stand Kafes Ölçüleri: Uzunluk : 44 cm Genişlik : 31 cm Yükseklik : 60 cm Kafes içeriği2 adet yemlik 2 adet ahşap tünek ve salıncak ile birlikte gönderilmektedir. Kanki Pet Alt Mobilya stand18 mm 1. kalite sunta lam malzeme kullanılarak üretilen standımız, 44 x 34 cm ölçülerindeki üst tablası ve 45 x 45 cm boyutlarındaki alt tablası sayesinde stand dengesini optimal düzende sağlarken, kuşunuzun kafes aksesuar ve yemlerini daha kolay ve estetik bir şekilde saklayabileceğiniz, iç kısmı kolay depolama sağlayan raf sistemi içeren özel olarak tasarlanmış kapaklı dolap sayesinde üst düzeyde şık, estetik ve kolay kullanım sağlar. Kuşlarınızın yuvası olan kafeslerinizi ve aksesuarlarını evinizde, ofisinizde daha kolay ve estetik olarak istediğiniz yerde konumlandırabilirsiniz. Ürün Özellikleri: - 18 mm 1. kalite sunta lam - Kolay kurulum sağlayan minifix demonte sistemi - Kabin içi raf - Kulpsuz, bas-aç kapak sistemi - Sabit, yüksekliği ayarlanabilir 1. kalite plasik ayak sistemi Stand boyutları: Üst tabla: 44 cm x 34 cm Alt tabla: 45 cm x 45 cm Kapaklı dolap boyutları: 25 cm derinlik x 25 cm genişlik x 55 cm yükseklik Stand Yükseklik: 59 cm + 7 cm ayak (Toplam 66 cm stand yüksekliği)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.