product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Yoni egg (obsidiyen yumurta) nedir? Yoni, Sanskritçe kökenli ve kadın üreme organlarını ifade eden bir kelime. Yeşim taşından yapılan ve yumurta şekli verilmiş nesnelere Egg (obsidiyen yumurta) ya da Yoni Egg adı veriliyor. Çünkü bu obisidyen yumurtaları kullanarak vajina kasları güçlendiriliyor, bölgedeki kan akışı düzenleniyor ve doğal bir taş olan yeşimin enerjisinin vajinaya, rahme ve yumurtalıklara iyi geldiğine inanılıyor. Yüzyıllardır şifa ve dekoratif amaçlı kullanılan bir doğal taş olan yeşim taşına yumurta şekli verilerek oluşturulan ‘obsidiyen Yumurta’, vajinanın içine yerleştirilerek kullanılan bir alternatif sağlık ürünüdür. Vajina kaslarını güçlendirerek ve bölgedeki kan akışını düzenleyerek çeşitli sağlık sorunlarını önlemeyi amaçlayan egg ya da yoni egg olarak bilinen obsidiyen yumurtalar, antik Çin tıbbı geleneğinde sıkça kullanılıyor, Obsidiyen yumurta ne işe yarıyor? Vajina kanalına yerleştirilerek kullanılan obsidiyen yumurta, doğal olarak buradaki kasları çalıştırmayı sağladığı için üreme organlarındaki kan dolaşımını düzenliyor.
G noktasının duyarlılığını arttırıyor ve bu sayede daha güçlü orgazmlar yaşamaya yardımcı oluyor.
Pelvik bölgedeki duyarlılığı da arttırarak kadınlık döngüleri ile daha uyum içinde olmanızı, merkezlenmenizi sağlıyor.
Antik Çin geleneğinde kadınlar, yeşim yumurtaların vücuttaki chi enerjisini de dengelediğine inanıyordu.
Yapılan etkili egzersizler sonucu güçlenen pelvik taban sayesinde, özellikle doğum sonrasında görülebilen idrar kaçırma gibi sorunların üstesinden gelinebiliniyor.
Obsidiyen yumurta nasıl kullanılır? Ucunda bulunan minik bir deliğe geçirdiğiniz ip sayesinde topu içeriden çıkarmak daha kolay olacaktır. Kullananlar, sağlam bir diş ipinin bu iş için ideal olduğunu söylüyor. Yumurtayı vajina kanalına yerleştirmeden önce birkaç dakika derin nefesler alıp konsantre olmanız öneriliyor. Vücudunuzu tamamen rahat bıraktıktan sonra yeşim yumurtayı vajen girişine hafifçe masaj yapmak için kullanıp yavaşça yumurtayı içeriye sokmanız gerekiyor. Bu sırada daha rahat etmek için uzanabilir veya çömelebilirsiniz.Yumurtayı sadece içeride tutmanın bile faydalı olduğu söyleniyor. Ancak siz daha etkili olmasını isterseniz, bu üç farklı egzersizle kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Her egzersizi 10-15 defa tekrarlayabilirsiniz: 1-obsidiyen yumurta içerideyken sırt üstü uzanın ve ayaklarınız yere gelecek şekilde dizlerinizi bükün. Dikkatinizi pelvik kaeşimslarınıza getirin ve bir iki defa nefes alıp verdikten sonra, nefes alırken yavaşça bu kaslarınızı yumurtayı iyice saracak şekilde sıkın, nefes verirken kaslarınızı gevşetin. 2- Sırt üstü uzanıp dizlerinizi bükün ve nefes alarak yavaşça kalçanızı yukarı doğru kaldırmaya başlayın. Nefes verirken sırtınızdan başlayarak omurganızı ve kalçanızı yavaşça yere indirin. - Dizlerinizi büküp topuklarınızın üzerine oturun ve ellerinizi bacaklarınızın üzerine koyun. Omurganızı iyice dikleştirerek derin bir nefes alın ve nefes alırken pelvik kaslarınızı sıkarak hafifçe öne doğru katlanın, nefes verirken kaslarınızı gevşeterek başınızı yukarı kaldıracak şekilde geriye doğru açılın. İlk egsersize en büyüğünden başlanmalıdır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.