product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ürün Tanımı:

İkili Asit Aydınlatıcı Peeling Işıltı bakımı

• Saf, ışıltılı bir görünüm için dokuyu gözle görülür şekilde düzeltmek üzere formüle edilmiştir

• Daha eşit bir cilt tonu ve dokusunu hedefler.

• Yüksek güçte AHA/PHA kompleksi ve aydınlatıcı peptit.

Cilt Durumu: Koyu lekeler, soluk ve tonu eşit olmayan cilt dokusu

Etki: Bu güçlü çift etkili peeling, maksimum parlaklık sonuçlarını hedefleyerek yüksek konsantrasyonlu %10 Glikolik Asit ve %10 Polihidroksi Asit (PHA) kompleksi kullanan kimyasal peelingin cilt yumuşatıcı etkisini bilimsel olarak kanıtlanmış bir parlatıcı peptit ile birleştirir.

Sonuç: Daha saf ve aydınlık bir görünüm için cilt tonu ve dokusunu düzeltmek üzere formüle edilmiştir.

Ürün Kullanım Önerileri:

Haftada 1 ila 3 kez akşamları yüz, boyun ve dekolte bölgesi için kullanılabilir. Temiz ve kuru cilde bir parça pamuk kullanarak uygulayın, göz ve dudak çevresinden kaçının. Cildiniz tolere ettiğince 15-20 dakika bekletin ve suyla durulayın. Hassas ciltler geçici karıncalanma hissi veya kızarıklık yaşayabilir. Takiben nemlendirici uygulayın.

Güneş Yanığı Uyarısı: Formülünde bulunan Alfahidroksi asitler (AHA) cildin güneşe karşı hassasiyetini ve özellikle güneş yanığı olasılığını artırabilir. Ürün kullanım süresince ve sonrasındaki bir hafta boyunca güneş koruyucu kullanın, koruyucu kıyafetler giyin ve güneş maruziyetini sınırlandırın.

Uyarı: Sadece harici kullanım içindir. Talimata uygun kullanın. Gözle temasından kaçının. Teması halinde bol su ile durulayın. Ciltte tahriş veya iritasyon durumunda kullanımı bırakın ve bir doktora danışın. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın. Yutulması durumunda tıbbi destek alın. Cildin ürün ile teması belirli süre ve sıklıkta olmalıdır.

Ürün İçeriği:

Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Gluconolactone, Arginine, Ethoxydiglycol, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, PEG-12 Dimethicone, Sodium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.