product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi 200 ml X 2 Adet - Neutrogena® Hydro Boost® Jel Vücut Kremi Faydaları Yeni Neutrogena® Hydro Boost® Jel Vücut Kremi’nin Hiyalüronik Asit ile güçlendirilmiş tazeleyici, ultra hafif ve kadifemsi formülü anında emilir. Kendi ağırlığının 1000 katı su tutabilen Hiyalüronik Asit içeriği cildinizde yoğun nemlendirme sağlar. Cildin nem ihtiyacını iki adımda karşılar Neutrogena® Hydro Boost® Jel Vücut Kremi Özellikleri Cilde nemi hapseder Ve cildiniz ihtiyaç duydukça ona geri vererek nem dengesini sağlar Hassas ciltler için uygundur Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Neutrogena® Hydro Boost® Jel Vücut Kremi Sonuçları Kadınların %70’i cildinin fark edilir derecede yenilendiğini hissetmektedir. Kadınların %79’u cildinin daha güzel göründüğünü hissetmektedir. Sabahları daha sağlıklı görünen ve neme doygun bir cilt için geceden uygulayın. Yağlı bir his bırakmadan anında emilir. Hydro Boost® serisinin el, vücut ve yüz ürünlerini keşfederek günlük bakımınızın her adımında nemlendirmenin keyfini sürün. *2 hafta boyunca, günde 1 defa kullanan 54 gönüllünün kişisel değerlendirmesi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.