product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Petinka Kedi ve Köpekler için Kısa Tüylü Köpek Kısa Tüylü Tarak Tüy Toplayıcı Large Tarak Petinka  Kedi ve Köpekler İçin Kısa Tüylü Köpek Tarağı Tüy Toplayıcı Tarak evcil hayvanızın vazgeçilmezi olacak Dökülmüş ve kopmuş tüylerini kedi veya köpeğinizin üzerinden evcil hayvanıza zarar vermeden rahatça toplamanıza yardımcı olur Kedi veya köpeğinizin derisine zarar vermez Düzenli kullanımlarda evinizde dökülecek olan tüylerin %90 oranında azalmasını sağlar. Petinka Kedi ve Köpekler İçin Kısa Tüylü Köpek Tarağı Tüy Toplayıcı Tarağı sadece dökülen değil dökülmek üzere olan tüm tüyleri de evcil hayvanızın üzerinden toplayacaktır Petinka Kedi ve Köpekler İçin Uzun Tüylü Köpek Tarağı ergonomik tasarımı sayesinde pratik bir şekilde evcil hayvanızın üzerinde bulunan tüyleri toplamanıza yardımcı olur

Petinka Kedi ve Köpekler İçin Kısa Tüylü Köpek Tarağı kısa tüylü köpekler ve kediler için tasarlanmıştır Üzerinde bulunan tuşu sayesinde tarakta biriken tüyleri tuşa basatak kolayca tarak üzerinden atabilirsiniz

Tarak tutma kısmı el yapısına göre özel tasarlanmıştır Böylelikle siz tarama işlemini gerçekleştirirken yorulmazsınız

Paket İçeriği

1 adet Petinka Kedi ve Köpekler İçin Kısa Tüylü Köpek Tarağı Tüy Toplayıcı Tarak Large

Ürün Boyutları:

Boy:15 cm

En: 11 cm

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.