product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Staedtler Kurşun Kalem Mars Lumograph 12 Li Metal Kutuda Kurşun Kalem Seti

Almanya'nın en eski endüstriyel şirketlerinden biridir ve dünyanın önde gelen yazım ve çizim araçları , yaratıcı ürünler üreticisi ve tedarikçileri arasındadır. Staedtler ürünlerinin % 80'i Almanya Üretimi – ‘ Made in Germany’ olup, dünyanın her yerinde tanınmış bir sembol simgesidir.

Staedtler; çevreye uyumlu olmanın ötesinde, uzun ömürlü ve yüksek kullanıcı yararını benimsemiş iddialı ürün üretme standartlarına sahiptir.

Birinci kalite çizim kalemi; geniş gri ton yelpazesinde, metalik ışıltılı sonuçlar için özel min bileşimi; kırılmaya karşı dayanıklı özel formüle edilmiş grafit uç.

Çizgi kalınlığı: 9b,6b: 3, 6 mm, 5b,3b: 2, 5 mm, 2b,9h: 2, 0 mmOrmanları korumak amacı ile özel olarak üretim için yetiştirilen fsc sertifikalı ağaçlardan üretilmiştirAlmanya üretimi 'Made in Germany'.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.