product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Apple iPad Pro 11 2022 M2 Fuchsia FS609 11 İnç Magnetik Tablet Standı

【Mükemmel Uyumluluk】Fuchsia manyetik stant, 11 inç 10.9 inç modelleri için özel olarak tasarlanmıştır,İpad Tablet'in facetime, Zoom ve film izleme deneyimini büyük ölçüde geliştiren, hareket eden bir bilgisayar gibi çalışan manyetik yüzeyli tasarıma sahiptir.

【Görüş Açısının Esnek Ayarı】 Çok karmaşık olan aparatlara inat, ihtiyacınız olan tek şey daha yumuşak bir kauçuk yüzeye sahip güzel bir düz alüminyum levha, güçlü manyetik çekim. iPad Tabletinizi kauçuk yüzeye sıkıca tutacaktır. Yatay dönüş açısı 360 dereceye ulaşabilir, tableti serbestçe yatay veya dikey konuma getirebilirsiniz. Ve manyetik emiş paneli, yatağın etrafında önde ve arkaya 180 derece döndürülmesini sağlar.

【Ergonomik Tasarım】iPad alüminyum Standı, ergonomik tasarımı mükemmel şekilde bünyesinde barındırır; esnek ve ayarlanabilir görüş açısı, görüntülü aramalar, oyunlar ve işlerinizi daha kolay bir açıyla yapmanızı sağlar. Aynı zamanda, ellerinizi serbest bırakabilir ve tableti hareket eden bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz, sadece harici klavyeye/izleme dörtgenine odaklanın.

【Modern Tarz】 Bu manyetik iPad standı, zarif bir his ve güzel bir görünüme sahiptir. Saf alüminyumdan yapılmıştır. Hepsinden iyisi, iPad cihazınız ile tamamen uyumludur. Manyetik standın ayak ortasında bulunan oyuk alan sayesinde şarj kablonuzu kolayca takabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.