product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
SAĞLAM GÖVDE Hafif ve taşıması kolay taşınabilir sağlam Alüminyum alaşımlı gövdesi OUTDOOR TESTING sınavından başarıyla geçmiş. BARNETTA BR S210 zoom özelliği ve 18650 şarjlı pili ile her koşulda yanınızda. Nem, toz, yağmur, çamur gibi tüm zorlu koşullar altında sağlamlığını korur. T6 LED ve zoom Zoom özelliği ile ister uzak mesafede ister geniş alanda etkili aydınlatma sağlar. T6 LED ile parlak ışık kalitesini uygun fiyata yakalayabilirsiniz. 3,7V 18650 li-iyon şarj edilebilir pili 6 saat kesintisiz yanması ile karanlıktaki gözünüz olacak. Kampta, Avda, Balıkta, Günlük kullanımda, Depremde, Arama Kurtarmada, ışığa ihtiyaç duyduğunuz birçok ortamda yanınızda sadece BR S210 yeterli…. KULLANIM ALANLARI Güvenlik , Acil Durumlar (Doğal Afetler), Gece Yolculukları, Elektrik Kesintileri. OUTDOOR Sporlar: Dağcılık, Balıkçılık, Avcılık, Kampçılık, Bisiklet LED türü:T6 LED Sürücü devresi MCU programlı sürücü devresi LED ömrü100.000 saat Lens Güçlendirilmiş odak tipi cam ve yeni nesil lens Ana gövde Askeri tip sert alüminyum alaşım Başlık Taktik tip Aydınlatma mesafesi400 metre Işık rengi- Beyaz Gövde rengi- Gri Pilin ömrü1.000 şarj On / OFF butonu 3 moda - zom Lamba soketi türü Saf bakır Boyutlar: 12mm x 30 mm Zoom Açık Uzunluk: 13 mm Ağırlık- 70 gr. BATARYA ÖZELLİKLERİ 18650 tip 3,7V şarj edilebilir pil

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.