product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Çok Amaçlı Mutfak Rafı Bangosu Masa Geniş Çam 1439 Nedir?

Mutfak Rafı Bangosu Çok Amaçlı Geniş, adından da anlaşılacağı gibi raflı bir masa çeşidi olarak öne çıkar. Telli bölüm de içeren ürün, bardak ve kupaların pratik olarak saklanmasını mümkün hale getirir. Birden çok raf barındıran masa bango, esasen bütün mutfak malzemelerini muhafaza etmenize yardımcı olur. Eşyalarınızın sergilenmesini çok daha pratik hale dönüştüren bu telli bango, diğer yandan mutfağınızın eşsiz ve trend bir görüntü sunmasını sağlar.

 

Çok Amaçlı Mutfak Rafı Bangosu Masa Geniş Çam 1439, en popüler mutfak dekorasyon malzemeleri arasında yer alır. Son zamanlarda bir hayli popüler hale gelen raflı mutfak masası, çok sayıda mutfak ekipmanının daha derli toplu bir biçimde tutulmasına imkan sağlar. Mutfak çok amaçlı masa, ekmek kızarma makinesi, tost makinesi, tabak, tencere, fırın, mikrodalga fırın, ekmek kutusu, su ısıtıcı gibi neredeyse bütün malzemeleri muhafaza edebilir.

 

Çok amaçlı mutfak masası, üç tane saf barındırır. Bu raflara istediğiniz eşyayı sığdırabilirsiniz. Diğer yandan masanın tahta bölümü ise çeşitli mutfak eşyalarının sergilenmesini mümkün kılar. Kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilen bu özel Çok Amaçlı Mutfak Rafı Bangosu Masa Geniş Çam 1439, uzun seneler boyunca mutfağınızda yer edinmeyi başarır. Modern tasarımlı Çok Amaçlı Mutfak Rafı Bangosu Masa Geniş Çam 1439, mutfağınızın havasını hemen değiştirir.

 

Çok Amaçlı Mutfak Rafı Bangosu Masa Geniş Çam 1439 Özellikleri Nelerdir?

Çok Amaçlı Mutfak Rafı Bangosu Masa Geniş Çam 1439, kendine has özellikleri ile farkını ortaya koyar. Ürünün öne çıkan özellikleri şunları içerir:

 

Çok amaçlı mutfak bangosu olarak tanımlanır.

Ürün, hem mutfak rafı hem de masa şeklinde kullanılabilir. Bu nedenle çok yönlü bir ürün olarak kabul edilir.

Masanın tabla ebatları 83 cm x 36 cm kadardır.

Üst tablanın yerden yüksekliği 90 cm kadardır.

Tabla MDF'den üretilmiştir.

Ürün demonte biçimde gönderilmekle beraber kurulumu oldukça basittir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.