product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)


Orcamp Çelik Kupa Bardak 
 
Orcamp Çelik kupa bardaklar, şık görünümleri ve dayanıklı yapıları ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu bardaklar, kapasitesi sayesinde sıcak ya da soğuk içeceklerinizi uzun süre sıcak ya da soğuk tutar. Ayrıca paslanmaz çelik malzeme ile üretilmiştir, böylece hem sağlıklıdır hem de kolayca temizlenebilir. Çift katman sayesinde sıcak ve soğuk içeceklerin uzun süre muhafazasını sağlar. Açılır ve kapanır kulpları fonksiyoneldir ve yer kaplamasını engeller.

Orcamp Çelik kupa bardaklar her türlü içecekle kullanılabilirler. Kahve, çay, sıcak çikolata gibi sıcak içecekleri ya da su, meyve suyu gibi soğuk içecekleri dilediğiniz zaman keyifle tüketebilirsiniz. İster evde, ister ofiste, isterseniz de seyahatlerinizde kullanabileceğiniz bu bardaklar, pratikliği sayesinde hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Eğer siz de şık görüntüsü, sağlıklı ve kolay temizlenebilir yapısı ile öne çıkan bir kupa bardak arıyorsanız, çelik kupa bardaklara göz atabilirsiniz.
 
Teknik
 
Kapasite : 180 ML 
Açılır Kapanır Kulp uzunluğu : 5,5 CM x 3.5 cm
Bardak Ölçüleri : 7,5 cm çapında 9 cm uzunluğundadır.
 Bardak Malzeme :  Paslanmaz ABS Çelikten üretilmiştir

Kulp Malzeme : Abs Çelik

 

 

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.