product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

·         Robusta Tork B S3 CI SRC HI HRO Deri İş Botu

 

Teknik Özellik :Bina Temizliği / Sanitasyon, Ulaştırma, Sanayi ve İnşaat, Bakım ve Kaynak, İç ve Dış Mekan Çalışmaları, Depolar, Sıcak ve Nemli ortamlar

 

Malzeme  :Sığır Derisi

HRO         :Kısa süreli yüksek ısı dayanımı sağlayan kalite Nitril kauçuk dış taban

CI              :Soğuğa karşı ekstra izolasyon

HI              :Yüksek ısı yalıtımı

 

·         İspanya da üretilen ROBUSTA Tork serisi koruyucu iş ayakkabı ve botları ( EN ISO 20345 ) S3 koruma sınıfında olup, maden ocakları, ağır metal sanayii, endüstriyel makina imalatı, açık alan çalışma sahaları, vs gibi ağır hizmet koşullarında Avrupa birliği standartlarında üstün koruma ve mükemmel konforun garantisidir.

·         Robusta Tork serisi ayakkabı ve botlar biomekanik ilkeler ışığında, profesyonellerin sahada maksimum rahatlığını sağlamak için tasarlanmış mükemmel bir iş ayakkabısıdır.

·         Maksimum konfor için Türk ayak anatomisi özellikleri dikkate alınmıştır.

·         Metal içermeyen yüksek dayanımlı kompozit hafif burun koruması ve ek olarak konforlu yumuşak orta tabanı sayesinde, Robusta Tork serisi ayakkabı ve botlarının ağırlığı piyasada yer alan rakiplerine göre %30'a varan oranda düşüktür.

·         İzolasyonunu arttıran körüklü dil sistemi sayesinde,  toz ve neme karşı ekstra koruma sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

Tipi : Bot

Standart: S3

 

 


   

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.