product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Segura Lady Eden motosiklet eldivenleri dayanıklı ve ultra konforlu polyester, 3D ağ, Neopren ve Amara yapısı sunar. Mafsal koruyucuları ve avuç içi takviyesi ek koruma sağlar. Eden karanfilleri CE EN 13594:2015 sertifikasına ve üstün konfor için yumuşak, geri dönüştürülmüş polyester iç astara sahiptir. Velcro kapatma, kişiye özel mükemmel uyum için ayarlanabilirlik sağlar. Çeşitli renk seçenekleri mevcuttur.

LADY EDEN eldivenleri ile motosikletinizi sürerken tüm gözleri üzerinize çekin. Bu özel parça, bilgili kadın motosiklet tutkunları için gelişmişlik ve işlevsellik arasında mükemmel bir denge sunuyor.
LADY EDEN eldivenleri, tüm kadın sürücüler için zarif kentsel stil ve gelişmiş güvenliğin mükemmel birleşimidir. Yüksek kaliteli kumaştan üretilen bu ürünler yaz için mükemmeldir, hafiflik ve nefes alabilirlik sunar.

Bilek kapatma sistemi mükemmel uyum sağlarken, koruyucu kabuk darbelere karşı koruma sağlar ve avuç içi takviyesi, aranan tasarımdan ödün vermeden aşınmayı önler.

Modern tarzda tasarlanan eldivenin alt kısmı fileden yapılmış olup ön plana çıkmaktadır. Üç renkte mevcut olup her tarza uygun olarak üretilirler.

İster deneyimli ister acemi bir sürücü olun, LADY EDEN eldivenleri tasarım ve performans ihtiyaçlarınızı karşılar. LADY EDEN'i benimseyin ve kentsel stil hareketine katılın.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.