product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
YAMAHA GP HO JETSKI

Yeni siyah katı ve spor grafikler tasarımıyla dalgalara hakim olun ve köşelerde dalga kırmada hiç olmadığı kadar heyecan verici bir performansla dalgalanın. En son GP HO, ultra hafif gövdesinden sektörde bir ilki olan Otomatik Trim'e kadar her şeyi fethetmek üzere tasarlanmış saf bir spor makinesidir. Her bir yönü heyecan verici bir eylem sunmak için tasarlanmıştır.

Güçlü devirleri ateşleyin ve en büyük sanayideki en büyük High Output 1.9 litrelik 4 zamanlı motorumuzla hızlanın. Yarış ilhamlı üstten yükleyici hava giriş ızgarası ve sürüş plakası gibi yenilikçi sürüşü arttırıcı özellikler, ivmelenmeyi, viraj almayı ve sert su tutuşunu daha da artırır.

Optimize edilmiş koltuk tasarımı ve oturma pozisyonu, gidon şekli, daha derin ayak yuvaları ve ultra hafif gövdedeki daha alçak yerçekimi ile tam kontrol ve yönetimde tam güvenin keyfini çıkarın. Otomatik Trim sistemi, otomatik fırlatma ve viraj kontrolü ile GP HO'yu bir üst seviyeye taşır.

MOTOR:

Motor tipi: 4 zamanlı; 4 silindirli
Superşarj: Yok
Deplasman: 1,898cc
Silindir çapı x strok: 88 mm × 78 mm
Sıkıştırma oranı: 11.2 : 1
Pompa Tipi: 155 mm eksenel akış
Yakıt: Kurşunsuz Düzenli Benzin
Yakıt besleme sistemi: Elektronik Yakıt Enjeksiyonu
Yağlama sistemi: Islak karter
Yakıt kapasitesi: 70L
Yağ kapasitesi: 5.3L

BOYUTLAR:

Uzunluk: 3.35m
Genişlik: 1.24m
Yükseklik: 1.2m
Kuru ağırlık: 322kg

———————

YAMAHA GP HO JETSKI

Conquer the waves with an adrenaline-pumping performance in a sleek new Black Solid and sporty graphics design. The latest GP HO is a pure sport machine from its ultra-lightweight body to the industry-first Auto-Trim that lets you split the waves in cornering like never before. Each of its aspects are designed to deliver exhilarating action.

Fire up those powerful revs and accelerate away with our latest High Output 1.9 litre 4-stroke engine, which is the largest in the industry. The innovative ride-enhancing features, like the race-inspired top-loader intake grate and ride plate further enhance acceleration, cornering and rough water hook-up.

Enjoy complete confidence in handling and control with the optimised seat design and sitting position, handlebar shape, deeper footwells and lower centre of gravity within the ultra-lightweight body. The Auto-Trim system, with automated launch and cornering control, takes the GP HO to the next level.

ENGINE:

Engine type: 4-stroke; 4-cylinder
Supercharger: No
Displacement: 1,898cc
Bore x stroke: 88 mm × 78 mm
Compression ratio: 11.2 : 1
Pump Type: 155 mm axial flow
Fuel: Unleaded Regular Gasoline
Fuel supply system: Electronic Fuel Injection
Lubrication system: Wet sump
Fuel capacity: 70L
Oil capacity: 5.3L

DIMENSIONS:

Length: 3.35m
Width: 1.24m
Height: 1.2m
Dry weight: 322kg
 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.