Swift Go OLED SFG14-71 Intel Core I7-1355U 16GB 512GB SSD Intel Iris XE 14"WQXGA+ Freedos NX.KMZEY.001
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

acer_logo

Swift Go <br /> Hazır ol, Başla!

Swift Go
Hazır ol, Başla!

  • Acer gallery image 1
  • Acer gallery image 2
  • Acer gallery image 3
  • Acer gallery image 4
  • Acer gallery image 5
  • Acer gallery image 6
  • Acer gallery image 7
  • Acer gallery image 8

Swift 3 artık daha gelişmiş. Tamamen yenilenen tasarımıyla en yeni 13. Nesil Intel® Core™ CPU'yu1 3,2K'ya1 kadar OLED'in parlaklığıyla bir araya getiren yepyeni Swift Go ile tanışın. Hepsi göz alıcı, ince ve hafif bir pakette!

 

Award Image Award Image Award Image Award Image Award Image

Gözlerinizi Şımartın. Boyut Seçin.

Canlı renk doğruluğu, olağanüstü derin siyahlar ve ultra net görüntü kalitesi sunan 14 inç veya 16 inç 16:10 120 Hz1 OLED modelini seçebilir ya da dokunup kaydırmayı tercih ediyorsanız dokunmatik ekranlı2 Swift Go edinebilirsiniz.

Sinema Kalitesi

%100 DCI-P3

Geniş Renk Gamı

DisplayHDR™

True Black 500

1.000.000:1 Kontrast

TÜV RHEINLAND

Eyesafe® Onaylı

Düşük Mavi Işık

İnce Çerçeve

%90

Ekran-Gövde Oranı

İnce Çerçeve

 

 

Kap ve Git!

Kap ve Git!

Çevreye duyarlı OceanGlass™ dokunmatik yüzeye sahip taşıması kolay Swift Go, 14,9 mm6 inceliğinde ve 1,25 kg7 hafifliğindeki alüminyum gövdesi sayesinde çantanıza rahatça sığar, böylece yanınızda kolayca taşınabilir.

Büyük İşlerin Altından Kalkar

Ödün vermeyen bir dizüstü bilgisayar deneyimi sunmak için Intel® Unison™ özelliğine sahip Intel® Evo™ tasarımı olarak onaylanan 13. Nesil Intel® Core™ H-Serisi İşlemcilerin1 (45 W ve 14 çekirdeğe1 kadar) üstün performansını keşfedin3.

Büyük İşlerin Altından Kalkar

 

 

İki Kat Daha Soğuk

Birden fazla soğutma modlu TwinAir soğutma sistemi, çift bakır ısı borusu ve standart klavyelere göre %10'a4 varan oranda daha fazla ısı çıkışı sağlayan hava girişi özellikli klavye ile yüksek performanslı termal verimliliği keşfedin.

İki Kat Daha Soğuk TwinAir Soğutma

TwinAir Soğutma

Özel olarak tasarlanmış çift fan, ısıyı verimli ve kontrollü bir şekilde dağıtır.

Termal Performansta %60,7'ye Varan Artış

Termal Performansta %60,7'ye Varan Artış

TwinAir tasarımıyla tek bir fana göre daha iyi termal performans elde edin4.

Sıra Dışı Bir His

Sıra Dışı Bir His

Avuçlarınızı klavyenin üzerine koyun ve Swift Go'nun yüzey serinliğini hissedin.

Akıllı Teknolojiler

Akıllı Teknolojiler

Düşük ışık koşullarında yüksek kaliteli görüntüler için Acer'ın TNR teknolojisini kullanan 1440p QHD kamera ve Yapay Zeka Parazit Azaltma özellikli Acer PurifiedVoice™ sayesinde görüntülü arama hiç bu kadar iyi olmamıştı.

Bağlantı

Bağlantı

2 adet USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) bağlantı noktası, HDMI 2.1, Wi-Fi 6E5 ve bir MicroSD yuvası ile donatılmış Swift Go, üretkenliğinizi korumanız için gerekli olan tüm bağlantılara sahiptir.

Intel® teknolojilerinin özellikleri ve avantajları, sistem yapılandırmasına bağlıdır ve donanım, yazılım ya da hizmet etkinleştirmesi gerektirebilir. Performans, sistem yapılandırmasına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Hiçbir ürün veya bileşen, mutlak güvenlik sağlayamaz.

 

© Intel Corporation. Intel, Intel logosu ve diğer Intel markaları, Intel Corporation'ın veya yan kuruluşlarının ticari markalarıdır. Diğer adlar ve markalar ilgili hak sahiplerine ait olabilir.

1  Teknik özellikler modele ve/veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Tüm modeller stoklarla sınırlıdır.
2  Swift Go 14 ile kullanılabilir. Dokunmatik ekran versiyonu 1920 x 1200 IPS LCD ekrana sahiptir.
3  Swift Go, Intel® Evo™ platformunun gereksinimlerini karşılayacak şekilde test edilmiş, ayarlanmış ve doğrulanmıştır. Ayrıntılar için (platformlar) adresine bakın.
4  Acer'ın şirket içi laboratuvar verileri temel alınmıştır.
5  Wi-Fi 6E'nin (802.11ax) belirtilen hızlarına ulaşılabilmesi/özelliklerinden faydalanılabilmesi için Wi-Fi 6E ile uyumlu cihazların kullanılması gerekir.
6 Bu, eğimli kenarı boyunca ortalama cihaz kalınlığına dayalı yaklaşık değerdir ve ürün özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.
7 Ağırlık, işlemci ve ilgili termal düzenlemenin yanı sıra depolama ve bellek yapılandırması gibi diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Powered by Flixmedia
 


 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.