's Beauty Kaş Kirpik Yağı 15 ml
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Balen Kaş Kirpik Yağı 7,5 Ml + 7,5 Ml = 15 Ml

Kaş: 7,5 Ml

Kirpik: 7,5 Ml

<>Ürün Kullanım Şekli: Temizlenmiş Kuru Kirpik Veya Kaşlarda İstenilen Bölgeye Uygulama Yapmak, Göz Alıcı Bir Görünüm Elde Etmenin Önemli Adımlarından Biridir. Uygulama Yapmadan Önce, Kaşların Ve Kirpiklerin Makyaj, Kir Ve Yağ Gibi Dış Etmenlerden Tamamen Arınmış Olması Gereklidir. Kaş Ve Kirpiklerinize Özel Aplikatörü İle Uygulayınız. Etkili Bir Sonuç İçin Günde 1 Veya 3 Kez Uygulanması Önerilmektedir. Birkaç Ay Boyunca Düzenli Olarak Kullanılmalıdır.

<>Uyarılar: Göz İçi İle Direkt Temas Ettirmeyiniz. 3 Yaş Altı Çocukların Kullanımı İçin Uygun Değildir. Çocukların Ulaşabileceği Yerlerden Uzak Tutunuz. Temas Halinde Bol Su İle Durulayınız. Lütfen Ürün İçeriğini İnceleyiniz, Eğer Bileşenlerden Her Hangi Birine Hassasiyetiniz Var İse Lütfen Kullanmayınız. Ürünlerin Doğru Şekilde Saklanması, Sağlık Ve Güvenlik Açısından Büyük Öneme Sahiptir. Rutubetsiz, Serin, Kuru Ve Işık Almayan Yerde Saklayınız. S.K.T Ve Lot. No. Ambalajın Üzerindedir.

<>İçindekiler / İngredients: (Ricinus Communis Seed Oil ) Hint Yağı, ( Olea Europaea Fruit Oil) Zeytinyağı,(Prunus Ambygdalus Dulcis Oil ) Tatlı Badem Yağı, (Triticum Vulgare Germ Oil ) Buğday Yağı, (Sesamum Indicum Seed Oil) Susam Yağı, (Emblica Officinalis Fruit Oil) Amla Yağı, (Cocos Nucıfera Oil ) Hindistan Cevizi Yağı,( Organic Simmondsia Chinensis Oil) Jojoba Yağı, (Apricot Kernel Oil )Kayısı Çekirdeği Yağı, (Rosa Canina Seed Oil) Kuşburnu Yağı, (Argania Spinosa Kernel Oil ) Organik Argan Yağı.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.