product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)




NIACINAMIDE (ProvitaminB3) Cilt hücrelerindeki kolajen seviyesini artırarak cilttekoruyucu bir bariyer oluşmasını sağlar, erken yaştan itibaren kırışıklıklarınoluşmasını önleyerek, cildin genç ve elastik görünümünü geri kazandırmayayardımcı olur.


5D Hiyalüronik Asit
Hiyalüronik asit tüm cilt tiplerine uygundur. Yaşınilerlemesine bağlı oluşan kırışıklık ve ince çizgiler için kullanımı tercihedilse de daha genç yaşlarda da kuruluk ve bariyer onarımı için tercihedilebilir. Akne problemi olan ciltlerde sebum üretimini dengeleyereknemlendirme için kullanılır.


E Vitamini
E vitamini, hücrelerinizi korumaya yardımcı olan birantioksidandır


Pantenol (Provitamin B5)
Ciltte kızarıklık, ince çizgiler, ciltpürüzlülüğü ve daha fazlası gibi oksidatif stresin sahip olabileceği olumsuz sonuçlarınyönetilmesine yardımcı olan bir içeriktir.


Alpha-Arbutin
; Dut, Bearberry (ayıüzümü), armut ve kızılcık gibi meyvelerin yapraklarından üretilen doğal bircilt aydınlatma ajanıdır ve ciltteki hiperpigmentasyonu (cilt lekelenmesi, koyuhalkalar) tedavi eder.


Ölmez Çiçek Özü;
Antioksidan ve antienflamatuvar etkileri vardır. Limonen, linalol,neril asetat, nerol seviyesinin yüksek olması sebebiyle ciltte pek çok yaraizinin iyileşmesine yardımcı olur.


At Kestanesi Özü; Anti
inflamasyon, dolaşım hızlandırma, selülit gibi dolaşım problemiolan sorunları gidermek amacı ile kullanılmaktadır. Ciltte oluşan kırmızıgörünümlü kılcal damarların giderilmesine yardımcı olur.


Aloe Vera Özü;
 aloe vera, bu özellikleri sayesinde enfeksiyonların çoğalmasınıönler, yaraları iyileştirir, cilt sağlığını destekler.


Papatya Özü;
Ciltteki tahrişleri ve kızarıklıkları azaltmaya yardımcı olur.Özellikle hassas ciltlerde rahatsızlık hissini hafifletir. Antioksidanlarbakımından zengindir. Cildin yaşlanma belirtilerini azaltmaya ve daha genç,sağlıklı bir görünüm sağlamaya yardımcı olabilir.  Cildin doğal nem dengesini korumasına, kuruyancildin nemlenmesine ve yumuşamasına katkıda bulunur. Cildin doğal pH dengesinikorumasını da destekler. Cilt tonunu dengeleyerek cildin sağlıklı ve canlıgörünmesine yardımcı olur .


Zeytin Yaprağı Özü;
Yaşlanmanın görünümünü yavaşlatabilir, tahrişi yatıştırarak vekızarıklığı azaltarak cildi arındırır ve besler, ayrıca hasarı onarır,nemlendirir, dolaşımı hızlandırır ve yeni hücrelerin büyümesini teşvik eder.


Kırmızı Deniz Yosunu
; koruyucu bir bariyer oluşturarak cildi zorlu çevre koşullarındankorur.


Portakal Yağı;
. Ciltlekeleri üzerinde uygulanır. Sivilceyi kurutur, kızarıklığı giderir, siyahnoktaları temizler. Kolajen artışını sağlar, yaşlılık belirtilerini ve cilthasarını önler. Cildin daha genç görünmesine destek olur.


 CENTELLA ASIATICA Özü, Gotu Kola, Cica, Bariyer onarıcı gençleştirici özelliği bulunur.






INGREDIENTS: AQUA, GLYCERIN,POLYSORBATE 20, BUTYLENE GLYCOL, CARRAGENAN, PROPYLENE GLYCOL, TOCOPHERYLACETATE, PANTHENOL, ALPHA-ARBUTIN, NIACINAMIDE, HYDROLYZED SODIUM


HYALURONATE, CITRUSAURANTIUM DULCIS PEEL OIL, ZINC PCA, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, SODIUMHYALURONATE, HELICHRYSUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER EXTRACT, CENTELLA ASIATICAEXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE,SODIUM PCA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT,OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE,POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.






Parafin içermez, Alkol İçermez, Vegan, CrueltyFree, Doğal İçerik







Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.