product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)


E Vitamini


KOLAJEN


CITRIC ACID




Aloe Vera Suyu ;
 aloe vera, bu özellikleri sayesinde enfeksiyonların çoğalmasınıönler, yaraları iyileştirir, cilt sağlığını destekler.


Gül Suyu
; Cildi nemlendirip, kuruma ve gerginlik oluşmasınıönler. Cilt gözeneklerini temizler, yağlanmayı azaltıp sivilce ve akneoluşumlarını kurutur. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkisi ile yaş kaynaklıkırışıklıkların oluşumunu geciktirir. Ciltteki ölü deriyi atıp, cilthücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur.


SheaButter
; Yara iyileştirici ve cilt onarıcı özelliğivardır. Benzersiz bir nemlendirme sağlayan shea yağı, cilde derinlemesine birşekilde nüfuz ediyor. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi yoğun bir şekilde karşılıyor,böylece cildin parlak görünümünü destekliyor.


Hindistan Cevizi Yağı ;
DoğalBir Nemlendiricidir. Peeling Etkisi Vardır. . CiltYaralarını İyileştirir. Cildi Besler. Pişikleri Önler ve İyileştirir. Cilditemizler. Vücuttaki Çatlaklarla Mücadele Eder.


Jojoba Yağı
; Yapısında seramidbulunur. Cildin sebum üretiminin dengelenmesine katkı verir. Sivilce ve akneproblemine karşı cildi destekler. Yaraların daha hızlı iyileşmesine katkıverir. Saç derisi sağlığını teşvik eder. Ciltteki çatlak görünümünün azalmasınakatkı sunar. Cildin daha parlak ve canlı görünmesini destekler. Cildinemlendirir. Kırışıklıkları hafifletme özelliğine sahiptir. Düzenli kullanımdacilt gözeneklerinin sıkılaşmasına destek verir.


Argan Yağı
; Argan yağı cildin yaşlanmasını geciktirip, ciltelastikiyetini arttırır. Yanık yaraları başta olmak üzere, yaralarıiyileşmesini kolaylaştırır. İltihaplanmayı azaltır. Sivilce ve akne kaynaklıkızarıklığı azaltır, oluşturduğu tahrişi yatıştırır.


Centella Asiatica Özü
; Cilttekitahrişlerin ve yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Antioksidan özelliği ilecildi yeniler. Kolajen üretimini desteklediği için kırışıklık, ince çizgi vekoyu lekeleri azaltır.


Cilt lekeleri, sivilce ve yara izlerini iyileştirir.. Hassas ve tahriş olmuş ciltleri yatıştırır.Kızarıklıkları ve kurulukları gidermeye yardımcı olur.


Portakal Yağı ;
. Ciltlekeleri üzerinde uygulanır. Sivilceyi kurutur, kızarıklığı giderir, siyahnoktaları temizler. Kolajen artışını sağlar, yaşlılık belirtilerini ve cilthasarını önler. Cildin daha genç görünmesine destek olur.


Murumuru Yağı ;
Laurikasit, oleik asit ve Miristik asit gibi bileşiklere sahiptir. Bu asitler onudoğal bir nemlendirici yapar. Ciltten nem kaybını azaltır, ciltte tutar venemli tutar. Oleik asit, cildin elastikiyetini, cilt dokusunu geri kazanmayayardımcı olur ve ciltteki kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltır. Tereyağıcilde uygulandığında yağlı olmayan bir his verir. Doğada Non-Komedojenik olmasıgözenekleri tıkamaz ve akne gibi enfeksiyonları önler. Aynı zamanda iyiyumuşatıcı özelliklere sahiptir. Uygulandığında bir cilt bariyeri oluşturur,mikropların ve kirlerin cildin derin katmanlarına nüfuz etmesine izin vermez veenfeksiyonlardan korur.


Keten Tohumu Yağı
; Cildi derinlemesinenemlendirir ve cilt bariyerini korur. Bu durum kuru ve çatlak cildirahatlatmaya yardımcı olur. Akne sorunlarını hafifletmeye yardımcı olabilir.İltihap azaltıcı ve cilt sebumunu dengede tutma özellikleri akne oluşumunukontrol etmeye yardımcı olabilir.


Yeşil Çay Özü
; Doğal birantioksidandır, içerisinde şifalı biyoaktifler catechins, L-theanine, andcaffeine barındırır. Cilt yenilenmesini destekler.


Ölmez Çiçek Özü;
Antioksidan ve antienflamatuvar etkileri vardır. Limonen, linalol,neril asetat, nerol seviyesinin yüksek olması sebebiyle ciltte pek çok yaraizinin iyileşmesine yardımcı olur.






Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.