product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ever Clean Extra Strong Unscented Kokusuz Topaklaşan Kedi Kumu 6 Lt

 

Ever Clean Extra Strength /  Ekstra Güçlü Parfümsüz

Kokuya karşı duyarlı kedi ve kedi sahipleri için Parfümsüz formül    

 

Kokuyu yakalar ve tutar

Koku nötralize edici karbon, premium granüllerde bulunmaktadır. Karbon kötü kokuyu yakalayıp yüzeyde tutarak etkisiz hale getirir.

 

Kokuyu Hapseder

Anti-mikrobik etken kokuyu meydana getiren bakterileri etkisiz hale getirir.

 

Maksimum topaklanma gücü

Ever Clean Kedi Kumu Amerika’nın ilk kedi kumudur. Dışkının kabın en altına kadar geçerek orada çürümesini ve koku yaratmasını engeller. Ever Clean kedi kumu yüksek kalitedeki doğal mineral ve kil karışımından oluşur. Sadece saf, yüksek kalite içeriklerden oluşmuştur. Kediler Ever Clean’i severler çünkü Everclean doğal kilden yapılmıştır ve %99.9 tozsuzdur.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.