product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Florürsüz diş macunu Jack'N'Jill Kids dünya üzerinde 30 ülkede satılmaktadır. Diş Macunu sertifikalı organik muz aroması içerir. İçindekiler: Ksilitol, Arıtılmış Su, Sebze Gliserin (Hindistancevizi), Silika, Sertifikalı Organik Muz Lezzeti (Musa Paradisiaca), Xanthan Gum, Sertifikalı Organik Calendula Officinalis Özü, Potasyum Sorbat (Doğal olarak elde edilir), Sitrik Asit Florürsüz Diş Macunu Özellikleri USDA SERTİFİKALI ORGANİK sertifikasına sahiptir. Yutulmasında hiçbir sakınca bulunmayan eşsiz doğal formül. Çocuklar için eğlenceli tatlar. Diş etleri rahatlatıcı Organik bitki özleri. Sertifikalı Organik muz aromalı. Florür içermez. Şeker ve renklendirici madde içermez. SLS ve koruyucu madde içermez. Emniyetli, Kolay Açılır Kapak Neden Jack'N'Jill? 1993’ten bu yana toksik ürünlerin insan hayatından çıkarılması için mücadele eden Amerika merkezli Çevresel Çalışma Grubu - Enviromental Working Group (EWG),Bünyesinde oluşturduğu Skin Deep* projesinde Jack and Jill Kids ürünlerini güvenli ve etkin ürünler kapsamında birinci seçmiştir. *Skin Deep projesi, EWG tarafından yapılan, 41 binden fazla kozmetik ürünün toksisitesini ve uygunluğunu inceleyen bir bilgi bankası projesidir. Çocukların Güvenle Kullanabilecekleri kimyasal hiç bir zararlı madde içermeyen 5 çeşit meyve aroması seçeneği ile çocukların ağız ve diş sağlığı artık güvende. Neden MyBunny Baby Shop? Göz bebeklerimiz için kaliteli, şık ve güvenilir ürünleri bir araya toplayan MyBunny Baby Shop Nisan 2019 tarihinde faaliyete geçmiştir. Merkezi Bursa Nilüfer’de bulunan MyBunny’nin temelleri Serhat ÖZAYDIN ve Sıdıka ÖZAYDIN tarafından atılmıştır. ” Kendi bebeğimizin kullanmayacağı hiçbir ürünü başkasına satmayacağız” ilkesi ile çıktığımız bu yolda amacımız göz bebeklerimiz için kaliteli, şık ve güvenilir marka ve ürünlerini siz değerli anne babalar için zahmetsiz bir şekilde tek çatı bir çatı altında bir araya toplayabilmektir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.