product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

MATATABİ FISH NEDİR? 🐟 ; FISH, pawdaz'ın bol sesli bol kokulu kedi oyuncağı. İçerisinde %100 doğal Actinidia polygama, nam-ı diğer matatabi ağacının en özel dallarından hazırlanmış matatabi tozu var. Matatabi, kedilerin temas etmekten hoşlandığı esansiyel yağları içerdiği için kediler ona sarılmayı, sürtünmeyi ve onunla oynamayı severler. 

KEDİM SEVER Mİ?; İçerisindeki matatabi her dokuz kediden sekizinde mutluluk belirtileri ortaya çıkartıyor. Ama ya kedimde matatabiye duyarlı reseptör yoksa? Yani matatabiye tepki vermeyen dokuzda birlik dilimdeyse? İşte bu yüzen FISH tasarlanırken, kedilerin daha canlı algılayıp görebildiği renkler seçildi. Bunun yanında zil-hışırtı gibi sesler eklenerek, kedilerin ilgisini çeken bir oyuncak haline getirildi. 24x11 cm ölçülerindeki zil ve hışırtı sesli FISH, yetişkin ve yavru kediler için mükemmel bir oyun arkadaşıdır.

DAYANIKLI VE GÜVENLİ MALZEMELER; Tamamı yumuşak malzemeden yapılmıştır ve kedilerin sarılıp çiğnemesi için oldukça uygundur. Kedilerin diş ve tırnak darbelerine dayanacak mukavemette, dayanıklı, kaliteli, doğal, iç astarlı ve çift dikişli Bursa kumaşları kullanılarak dikilen FISH, astarı sayesinde tozun dışarıya dökülmesini engellerken, kokuyu da maksimum seviyede dışarı veriyor.

VETERİNER HEKİM ONAYLI; FISH in içerisindeki dolgu malzemelerinden, dışında kullanılan kumaş çeşitlerine kadar her biri kediler için en uygun olacak şekilde düşünülerek veteriner hekim tarafından seçildi.

KULLANIM TAVSİYESİ; Diğer tüm kedi oyuncakları gibi sadece oyun zamanlarında kediye sunulması, FISH'e olan ilginin kaybolmamasını sağlar. 10-15 dakika kullanımdan sonra, oyuncağın paket içerisinde nem, ısı ve ışıktan uzakta saklanması önerilmektedir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.