Af 24-70Mm F/2.8 Lens (Sony E)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Samyang AF 24-70mm f/2.8 Zoom Lens for Sony E Samyang geniş açıdan kısa telefotoya bir görüş açısı ve tüm zoom aralığı boyunca parlak bir maksimum diyafram sunar. Manzaralar, portreler ve enstantaneler gibi çeşitli fotoğraflar için kullanılabilir. Özellikle optimum çözünürlük, 14 grupta (2 ASP, 1 H-ASP, 3 HR ve 3 ED) 17 elemanın optik tasarımı ile elde edilir. Parlak diyafram, güzel bir şekilde bulanıklaştırılmış bir arka plan sunar. 9 kanatlı dairesel diyafram, doğal görünümlü bokeh ve güzel yıldız patlaması efektine katkıda bulunur. Minimum odaklama mesafesi sadece 13,8" olup, masadaki yiyecekler veya abartılı özelliklere sahip portreler gibi görüntüler için idealdir. Lens, hafif toz, yağmur ve kardan korumak ve nefes kesici görüntüler yakalama yeteneği sağlamak için yedi noktada hava sızdırmazlığına sahiptir. mükemmel koşullardan daha azında. Özel Anahtar, Diyafram Kontrol Modu MF Modu dahil olmak üzere işlevleri seçmeyi kolaylaştırır. Doğrusal kademeli motor, daha büyük ve daha ağır bir odak lens grubunun sessiz ve hassas bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Parfokal Bu işlev, yakınlaştırma/uzaklaştırma sırasında nesneye odaklanmayı sağlar. Sine yakınlaştırma lenslerine monte edilmiş video çekimi için optimize edilmiş bir işlevle donatılmıştır. Sinematik Video AF Video kaydı sırasında AF hızı uygun şekilde kontrol edildiğinden, yalpalama azalır ve sabit video kaydı mümkündür. Doğrusal MF Odak Kontrolü Manuel modda video çekerken odak halkasının torkunu manuel video lensinin torkuna mümkün olduğunca yakın gerçekleştirerek video çekenlere kolaylık sağlar. Samyang 24-70mm F/2.8 AF Özellikleri Odak uzaklığı24 ila 70 mm Maksimum Diyaframf/2.8 Minimum Diyaframf/22 Lens YuvasıSony E Format UyumluluğuBütün çerçeve Bakış açısı53° ila 86° Tilt-ShiftÜretici Tarafından Belirtilmemiş Minimum Odak Mesafesi13,8" / 35,1 cm Maksimum Büyütme0.1 ila 0.27x Optik Tasarım14 Grupta 17 Element Diyafram Bıçakları9, Yuvarlak Odak Türüotomatik odaklama Görüntü sabitlemeNumara Filtre Boyutu82 mm (Ön) Boyutlar (ø x L)3,5 x 5,1" / 88 x 128,5 mm Ağırlık36,2 oz / 1 kg

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.