product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Saramonic Lavmicro U1A\
Saramonic LavMicro U1A podcast, videoları, röportajlar ve daha fazlası için iPhone veya iOS cihazın yıldırım portuna doğrudan size rekor net dijital konuşma sağlayan bir yaka mikrofonu olduğunu.

Mikrofon, sesi her yönden yakalayan ve konu mikrofondan uzaklaştığında bile hareket özgürlüğü sağlayan çok yönlü bir alıcı modeline sahiptir. Ürünle birlikte verilen timsah tarzı mikrofon klipsi, mikrofonu giysilerin üzerinde sıkıca yerinde tutar.

6,5 'kablo, kameranızın önünde optimum bir mesafede durmanız için bol miktarda uzunluk sağlar. Kablo iki bölümden oluşur: bir ucunda lav mikrofonu olan bir birinci bölüm ve diğerinde 3,5 mm TRS dişi konektör ve bir ucunda 3,5 mm TRS erkek konektör ve diğeri. İkinci bölüm, lav mikrofonu veya 3,5 mm TRS çıkışı olan herhangi bir ses cihazını (kablosuz alıcılar ve medya oynatıcılar dahil) iPhone veya iPad'inize bağlamak için kullanılabilir.

Mikrofona iOS cihazınızdan güç verilir, böylece pili değiştirmeyi hatırlamanız gerekmez. Rüzgar gürültüsüne karşı koruma sağlamak için bir köpük ön cam sağlanmıştır.

Saramonic LAVMICRO U1A Özellikleri
Mikrofon
Form faktörüYaka yaka
Ses AlanıMono
Kapsül1 x Elektret Kondansatör
Polar DesenÇok yönlü
Yüksek geçiren filtreEvet
Ayar kazanınEvet
Ön camKöpük (Dahil)
Verim
Frekans aralığı50 Hz - 20 kHz
Duyarlılık1 kHz'de -40 dB
Sinyal gürültü oranı65 dB SPL
Bağlantı
Çıkış Konektörleri (Analog)1 x 1/8 "/ 3,5 mm TRS Dişi (Bağlı Kabloda )
1 x (MFi Sertifikalı)
Giriş Konnektörleri1 x 1/8 "/ 3,5 mm TRS Erkek
Kablo uzunluğu6.56 inç / 2 m
Kablosuz bağlantıYok
Dijital ses
Dijital Sinyal İşlemeYok
İşletim Sistemi DesteğiiOS
Güç
Bus GücüŞimşek
Çalışma gerilimiÜretici Tarafından Belirtilmemiş
Fiziksel
MontajTimsah klibi
Ağırlık0.81 oz / 23 g


Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.