product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Segura'nın CHALLENGER motosiklet kısa ceketi ile teknik beceriyle birleştirilmiş vintage tarzın tadını çıkarın. Modern motosikletçiler için retro tasarımı çağdaş teknolojiyle harmanlayarak geçmişi ve bugünü uzlaştıran bir parça.

CHALLENGER, daha fazla dayanıklılık ve sağlamlık için hakiki deriden üretilmiş, Body Fit kesimli kısa erkek motosiklet ceketidir. Kişisel eşyalarınızı saklamak için mükemmel olan dört dış cep ve bir ön kol cebine sahiptir. İçeride iki cep ve bir cüzdan cebi ek, güvenli ve kolay erişilebilir saklama alanı sağlar.

Segura'da güvenlik bir önceliktir. CHALLENGER kısa ceketi de bir istisna değildir. Mükemmel darbe koruması sağlayan CE ALPHA EN1621-1 Seviye 1 sertifikalı dirsek ve omuz koruyucularıyla donatılmıştır. Ek olarak, daha fazla güvenlik için arka koruyucunun eklenmesine olanak tanıyan CE sertifikalı bir arka cep entegre edilmiştir.

Konfor aynı zamanda CHALLENGER'ın tasarımının da merkezinde yer alıyor. Ayarlanabilir ve fermuarlı bilek ve kalça bağlantıları, sürüş sırasında maksimum konfor için kişiye özel uyum sağlar. Çıkarılabilir kapüşon, yolda olmadığınızda hava şartlarına karşı koruma sağlayarak ekstra işlevsellik kazandırır.

Kısa ceketin vintage tasarımı, siyah deriyle zarif bir kontrast oluşturan hassas dikişlerle vurgulanıyor. Bu retro görünüm Body Fit kesimiyle birleştiğinde kesinlikle dikkatleri üzerine çekecek zarif ve zamansız bir siluet yaratıyor.

Segura CHALLENGER kısa motosiklet ceketi, vintage tarzı takdir eden ama aynı zamanda en yüksek güvenlik ve konfor standartlarını talep eden modern erkekler için tasarlanmıştır. Çok yönlü bir kısa ceket arayan şehirli bisikletçi için mükemmel seçimdir. Bu donanım, yol yaşamından şehir yaşamına rahat bir şekilde geçiş yapma kapasitesine sahiptir. CHALLENGER ile hiçbir taviz vermezsiniz: stil, güvenlik ve konfora sahipsiniz.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.