product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Günümüz sürücüleri için modern bir dokunuşla yeniden keşfedilen, 70'li ve 80'li yılların retro tarzına sahip uzun motosiklet ceketi Segura'nın MOJO uzun ceketini keşfedin. Optimum rahatlığı, gelişmiş güvenliği ve zamana meydan okuyan tasarımıyla bu uzun ceket, tarzından ödün vermeden etkili koruma arayanlar için mükemmeldir.

MOJO uzun ceket erkekler için tasarlanmıştır ve Body Fit kumaştan yapılmıştır, vücuda tam oturur ve rahattır. Daha iyi stabilite için uzun bir ceket-pantolon bağlantı fermuarına ve çok sayıda cebe sahiptir: kişisel eşyalarınızı güvende tutmak için dört dış cep, bir omuz cebi, bir arka cep, iki iç cep ve bir cüzdan cebi.

Güvenlik açısından bu uzun ceket, motosiklet gezileriniz sırasında optimum koruma sağlayan ayarlanabilir CE dirsek ve omuz koruyucuları ALPHA EN1621-1 Seviye 1 ile donatılmıştır. Ayrıca gerektiğinde ekstra koruma sağlamak için CE arka cebine sahiptir.

MOJO uzun ceketin konforu, bel ayarlamaları ve yan fermuarlar sayesinde kişiye özel uyum sağlar. Fermuarlı bilek kapakları optimum destek sağlar ve yükseltilmiş yaka, rüzgara ve hava koşullarına karşı ek koruma sağlar.

MOJO uzun ceketin tasarımı, 70'li ve 80'li yıllardan ilham alan ve günümüz sürücülerine hitap edecek şekilde modernize edilmiş tarzıyla öne çıkıyor. Modern özelliklerle birleşen retro detaylar bu uzun ceketi vintage ve motosiklet tutkunları için ideal bir seçim haline getiriyor.

Segura'nın MOJO uzun ceketi, retro tarzı, konforu ve güvenliği birleştiren uzun yazlık bir ceket arayan sürücüler için tasarlanmıştır. İster deneyimli bir sürücü olun, ister motosiklet kültürü tutkunu olun, bu uzun ceket ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve yaz gezilerinizde size eşlik edecek.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.