product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
We Are Paradoxx 3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi Ne İşe Yarar? Repair 3-in-1 Conditioner, %99’u doğal olan çok yönlü saç bakım kremidir. Duş sırasında saç kremi, onarıcı bakım maskesi ve kuru saça şekillendirici balsam olarak 3 farklı şekilde kullanılabilir. Bu saç bakım kremi ile saçlarınız onarılmış, yumuşak, sağlıklı, parlak ve ipeksi görünecektir. Saçlara müthiş nem ve yumuşaklık verir. İçeriğindeki İrlanda yosunu özü saç tellerini iyileştirmeye ve güçlendirmeye yardımcı olur. Keçiboynuzu balı saçı ipeksi ve pürüzsüz yapar. Şerbetçiotu mükemmel parlaklık verir. Isırgan otu özleri, saçı şekillendirmeye ve hacim oluşturmaya yarar. Hem boyalı/işlem görmüş hem de doğal saçlarda kullanılabilir. Ürünü şekillendirici olarak kullandığınızda bile saçta rahatsız edici kalıntı ve yapışıklık bırakmaz. Tüm saç tipleri için uygundur. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür. Paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermez. We Are Paradoxx 3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi Nasıl Kullanılır? Saç kremi olarak: Şampuandan sonra ıslak saça uygulayın ve birkaç dakika beklettikten sonra durulayın. Onarıcı bakım/maske olarak: Saçlarınıza kremi dipten uca uygulayıp maske olarak isterseniz gece boyu bırakabilirsiniz. İsterseniz birkaç saat bırakıp sonra saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Şekillendirici balsam olarak: Ürünü kuru saça şekillendirici krem olarak uygulayıp saçlarınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. Saçta rahatsız edici kalıntı ve yapışıklık bırakmaz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.